Política

Carretero diu que ha arribat a un acord amb l'EI per donar-se suport mutu en les esmenes presentades al text de la Conferència Nacional d'ERC

L'exconseller Joan Carretero, que lidera el corrent intern d'ERC Reagrupament.cat, ha explicat que ha arribat a un acord amb l'Esquerra Independentista (EI), dirigida per Uriel Bertran, per donar-se suport mutu a les esmenes presentades el text de la Conferència Nacional d'ERC que se celebrarà el proper 20 d'octubre.

Així mateix, Albert Pereira, coordinador de la ponència alternativa, ha dit que cinc assemblees locals han aprovat l'esmena a la totalitat –la Secuita i Torredembarra (Tarragonès); Matadepera (Vallès Occidental); Bellver de Cerdanya i Puigcerdà (Cerdanya)-. No obstant això, Pereira ha explicat que tan sols s'han celebrat una dotzena d'assemblees amb la qual cosa no hi ha hagut una celebració 'massa important' fins aquest moment perquè la seva majoria tindran lloc entre aquest dimecres i dijous.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.