Política

Chacón acusa l'Església d'haver "retornat a l'infern" i fer "política per al PP"

ELECCIONS 9 DE MARÇ

La candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, ha acusat avui l'Església d'haver "retornat a l'infern" i "allunyar-se cada vegada més dels temps" amb postures que ha considerat "inconcebibles al segle XXI". Com a exemples, ha posat declaracions segons les quals "el Govern del PSOE vol trencar la família o que Espanya es trenca". Chacón ha acusat "part de la jerarquia eclesiàstica" espanyola d'haver "fet política per al PP" en aquesta legislatura.

En un col·loqui amb membres de les joventuts del PSC (JSC), ha considerat que l'Església "no només no va cap endavant, sinó que involuciona", i ha assegurat que el Govern del PSOE ha fet "tot el que ha pogut" per mantenir unes bones relacions amb la jerarquia eclesiàstica.

"Hem intentat tenir una relació cordial. La vicepresidenta ha fet una tasca incansable en aquest sentit, però tenim una Església que s'ha manifestat al costat del PP perquè Espanya es trencava i perquè la família es trencava, quan mai abans s'havien fet tantes subvencions a la família", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.