Política

Ridao insta Chacón a pronunciar-se davant un possible pacte d'estat entre el PSOE i el PP

Eleccions 9 de març

El candidat d'ERC per Barcelona, Joan Ridao, ha emplaçat aquest dimarts al vespre la candidata del PSC, Carme Chacón, a ser "valenta" i pronunciar-se sobre si "dirà que sí o que no" davant la possibilitat que els dos grans partits estatals, el PSOE i el PP, facin un pacte d'estat "per centrifugar tot allò que és diferent" i garantir la unitat territorial.

Ha demanat al PSC que sigui "digne", tingui "coratge" i "trenqui la disciplina de vot" parlamentària al Congrés, i ha reclamat també a Chacón que si el PP i el PSOE es posen d'acord en escollir "un personatge tan impresentable com Bono" per a president del Congrés dels Diputats, que el PSC s'hi negui. En aquest sentit, Ridao ha assegurat que José Bono "no serà mai president del Congrés" si la seva elecció depèn del suport d'ERC.

Ridao ha criticat els dos grans partits, el PSOE i el PP, dels quals sospita que estiguin preparant un "pacte d'estat" per "centrifugar tot allò que és diferent i fa nosa", és a dir, qualsevol dels partits que no siguin els dos majoritaris. Ha afegit que 'l'empremta genètica del PP i del PSOE és la mateixa' quant a la defensa de la unitat de l'estat espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.