Política

Els consellers del PP aproven ara la política de l'aigua de Zapatero i descarten el Constitucional

Les autonomies governades pel PP aplaudeixen ara la decisió del govern Zapatero d'aprovar el decret-llei per portar aigua a Barcelona, i creuen que d'aquesta manera l'executiu espanyol "rectifica" la seva "política errònia" en matèria d'aigua dels últims quatre anys. Així ho ha assegurat la consellera de Medi Ambient de Castella i Lleó en nom de la resta de consellers del PP, que preguntada per la possibilitat que el País Valencià i Múrcia presentin un recurs davant el Tribunal Constitucional, ha dit que a la reunió amb la ministra Elena Espinosa no s'ha fet referència a aquesta qüestió, i que els consellers d'aquestes autonomies han mostrat el seu "total acord" amb el fet que el govern de Zapatero doni resposta a una "situació d'emergència" com la que viu Barcelona
La ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Elena Espinosa, ha subratllat aquest dissabte durant la reunió amb tots els consellers de Medi Ambient que el govern de Zapatero es ratifica en la política d'aigua que ha seguit fins ara de forma rotunda i que manté la derogació del transvasament de l'Ebre.

En una roda de premsa després de reunir-se amb els consellers, Espinosa ha puntualitzat que es tracta d'una solució temporal "per unir el període que va des de mitjans d'octubre fins al juny del 2009" quan entri en funcionament la dessalinitzadora del Prat.

La ministra s'ha mostrat oberta al diàleg amb les autonomies per revisar determinats aspectes de la política d'aigua per les "distorsions" que s'han pogut produït -alienes a les comunitats autònomes i al govern espanyol-, en qüestions com l'augment de la població.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
DINAMARCA

El mòbil polític no és la hipòtesi prioritària en l’atac a la primera ministra danesa

BARCELONA

Israel rescata quatre ostatges vius enmig de nous atacs que causen més de 90 morts a Gaza

BARCELONA
UNIÓ EUROPEA

Condemna unànime a l’atac a la líder danesa, que pateix danys cervicals lleus

BARCELONA
UNIÓ EUROPEA

Itàlia, Letònia, Eslovàquia i Malta ja voten a les europees

BARCELONA

“Queda constituït el Parlament de Catalunya”

Banyoles
David Madí i Cendrós
Empresari i autor del llibre “Merèixer la victòria”

“El nostre esforç és resistir, però resistir és el contrari de guanyar”

Barcelona
eleccions europees del 9-J

L’amnistia i el Parlament, al centre de la campanya

barcelona
Israel defensa la moralitat del seu exèrcit

Israel defensa la moralitat del seu exèrcit

Guerra a Europa

Macron anuncia l’enviament d’instructors francesos a Ucraïna

Barcelona