Política

Elena Salgado es reuneix amb José Blanco per coordinar les accions contra la crisi

La vicepresidenta segona i ministra d'Economia i Hisenda, Elena Salgado, ha mantingut aquest dijous la seva primera reunió amb el ministre de Foment, José Blanco, amb l'objectiu de coordinar les accions per combatre la crisi.

Fons pròximes a la reunió han explicat que en la trobada, que ha durat gairebé dues hores, hi ha hagut "una perfecta sintonia" entre Salgado i Blanco, fet que "facilitarà les coses".

Segons les fonts, els objectius del ministre de Foment "s'han vist satisfetes" perquè el ministeri d'Economia i Hisenda "comparteix" el  propòsit de donar un impuls de licitació de l'obra pública.

Blanco va parlar aquest dimecres amb l'equip del seu departament i amb els responsables d'Aena, Renfe, Adif i Fede perquè segueixin treballant fins que es produeixin nomenaments i no hi hagi "cap segon de buit de poder".

Reunió amb sindicats i empresaris
La vicepresidenta segona del govern espanyol, Elena Salgado, va assumir aquest dimecres la cartera d'Economia i Hisenda amb el compromís de centrar les seves prioritats en l'ocupació i amb una demanda a la banca perquè ajudi "el més aviat possible" les famílies, els autònoms i les pimes i els concedeixi crèdit. Durant el seu primer discurs, Salgado va anunciar que la setmana que ve es reunirà amb sindicats i empresaris, als quals ha demanat "alguna cosa més que diàleg" i que siguin "aliats" del govern contra la crisi.

L'ocupació serà la "pedra angular" de la política econòmica en aquesta nova etapa després de la remodelació del govern espanyol, una promesa que va fer la vicepresidenta primera, María Teresa Fernández de la Vega, la qual va remarcar que treballarà per combatre la crisi amb tot el seu esforç i el més ràpidament possible.

Ronda amb altres ministres
Salgado també té previst reunir-se aquest dissabte al matí amb la ministre de Defensa,  Carme Chacón, i a la tarda, amb el ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.