Política

CORNELLÀ DEL TERRI

CiU aposta pel relleu generacional

Salvador Coll, de 28 anys, substitueix com a alcaldable el veterà Jaume Figueras

Jaume Figueras, alcalde en el mandat 2003-2007, actual portaveu de l'oposició i present al consistori des del 1995, no serà el pròxim cap de llista de CiU a Cornellà del Terri. Per recuperar l'alcaldia que va perdre fa quatre anys, la federació nacionalista ha optat per rejovenir la candidatura i presentarà d'alcaldable Salvador Coll, de 28 anys, president de CDC al municipi i excap comarcal de Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). La federació va fer oficial ahir el nomenament, que va causar sorpresa en alguns sectors. Jaume Figueras –a qui CiU va agrair la feina feta, en un comunicat– va declinar comentar la decisió del seu partit.

Coll, que treballa en el sector del màrqueting i els mitjans de comunicació, va manifestar ahir que pretén fer una llista en què es combini gent jove amb d'altres que ja tinguin experiència. “No hem concretat si Jaume Figueras hi serà, ell sap que té les portes obertes, i dependrà d'ell mateix ”, va declarar en relació amb la possible entrada a la llista del seu predecessor.

Pluralitat i gestió

Un altre aspecte rellevant de la nova candidatura de CiU serà –va dir Coll– que mirarà de ser representativa de les diferents sensibilitats del municipi i amb prou capacitat per gestionar l'Ajuntament en una època complicada.

D'altra banda –hi va afegir–, es procurarà posar fi a l'ambient crispat que hi ha hagut els últims anys en la vida política de Cornellà: “L'endemà de les eleccions serem els representants de tots els ciutadans”, va dir Coll. Quant al programa de govern, l'alcaldable va avançar que es donarà suport a l'empresa i als joves emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

L’exèrcit israelià reprèn l’ofensiva al nord de l’enclavament palestí

Barcelona
Guerra a Gaza

Biden afirma que hi hauria “un alto el foc demà” si Hamàs allibera els ostatges

Barcelona

Puja la participació respecte el 2021 i se situa al 26, 9% a la una de la tarda

BARCELONA
guerra a europa

S’intensifiquen els atacs russos a Khàrkiv

barcelona

Els candidats voten fent crida a la participació amb alguns laments pel col·lapse a Rodalies

BARCELONA
política

En marxa la jornada electoral del 12M amb més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona
caucas

Nova massiva protesta contra la llei “d’influència estrangera” a Geòrgia

barcelona
Pròxim Orient

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona