Successos

Estats Units

Tres morts i tres ferits en un nou tiroteig massiu als EUA

L’incident s’ha produït en una zona rural de Maryland, a la costa est

La policia ha capturat l’atacant, que ha resultat ferit en un intercanvi de trets amb els agents

Tres persones han mort aquest dijous al vespre en un nou tiroteig massiu a Smithsburg, en una zona rural de Maryland (Estats Units d’Amèrica, EUA), segons ha informat Larry Hogan, el governador d’aquest Estat de la costa atlàntica del país.

L’oficina del xèrif del comtat de Washington, on es troba Smithsburg, ha assenyalat que el tiroteig també ha deixat tres ferits: una víctima “greument ferida”  al lloc dels fets, el sospitós i un policia.

La policia detalla que el sospitós ha fugit del lloc del crim però els agents han interceptat el seu vehicle, moment en el qual un oficial i el sospitós “han intercanviat trets”.

“Tots dos han resultat ferits i han estat traslladats per rebre atenció mèdica. Múltiples agències federals, incloses l’FBI i la ATF (Agència d’Alcohol, Tabac, Armes de Foc i Explosius), han respost per col·laborar en la investigació de l’incident. No hi ha una amenaça activa confirmada per a la comunitat en relació amb aquest incident”, assegura l’oficina del xèrif en un missatge a les xarxes socials.

Mitjans locals apunten que l’incident hauria passat en una fàbrica.

Aquest nou tiroteig mortal es produeix quan el debat sobre el control de les armes de foc ha tornat a ocupar la primera línia als Estats Units, després dels tràgics tirotejos massius en un supermercat de Buffalo (Nova York) i en un col·legi de Uvalde (Texas). En aquest últim van morir 19 nens —la majoria de 10 anys— i dues mestres.

Unes hores abans, aquest mateix dijous, la Cambra de Representants dels Estats Units ha aprovat una iniciativa legislativa que permet activar un procediment legal per confiscar armes de foc a persones que puguin representar un perill per a altres o per a elles mateixes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia