Successos

Quatre mossos ferits durant la detenció d'uns lladres en un bar de Lleida

Els han enxampat in fraganti i els assaltants han reaccionat llençant ampolles i tamborets contra els agents

Els policies, que han patit diverses contusions, ja han rebut l'alta

Quatre agents dels Mossos han resultat ferits aquest dijous durant la detenció de tres lladres que estaven robant en el bar del Casal Sant Jordi de Puigverd de Lleida (Segrià). Els fets, segons han confirmat des de la policia catalana, han passat als voltants de les quatre de la matinada.

Els lladres, que havien accedit a l'establiment forçant la reixa d'una finestra, s'han vist sorpresos per la policia, que els ha enxampat in fraganti. Uns minuts abans, els Mossos ja havien arrestat un quart membre del grup, que estava fent tasques de vigilància a l'exterior del Casal.

Els assaltants que eren a l'establiment han llençat tot tipus d'objectes contra els agents –ampolles de vidre i tamborets, entre d'altres– però, tot i les contusions i els cops, els mossos han aconseguit reduir i detenir els lladres, que passaran en els propers dies a disposició judicial. Tots els detinguts són veïns de Lleida, de nacionalitat romanesa, i tenen entre 20 i 30 anys.

Els agents ferits han estat traslladats fins a un centre mèdic, però aquest matí ja han rebut l'alta. Els agents han patit diverses contusions, però totes de caràcter lleu.

D'altra banda, fonts policials van assegurar ahir que feia diverses setmanes que els Mossos anaven al darrera d'aquesta banda de lladres, a la qual es relaciona amb prop d'una desena de robatoris en establiments del Segrià en les darreres setmanes. Les mateixes fonts, però, no descarten que els lladres estiguin relacionats amb més fets delictius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.