Successos

Denuncien dos atacs de gossos salvatges a una granja de Soses, amb nou vedells morts

Els propietaris han desallotjat l’explotació i han traslladat a Lleida els 150 caps de bestiar

Els propietaris d’una granja de vedells de Soses (Segrià) han denunciat als Mossos d’Esquadra dos atacs de gossos salvatges que haurien patit la setmana passada a la seva explotació, concretament durant les nits de dijous a divendres i de divendres a dissabte. Aquests haurien deixat nou animals morts i d’entre sis i set més de ferits. Davant d’aquesta situació, segons han explicat, dissabte es van veure obligats a desallotjar la instal·lació i traslladar els 150 caps de bestiar a altres granges de Lleida. A més, han dit que han posat en coneixement dels fets a l’ajuntament i al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de qui encara, segons han afirmat, esperen una resposta sobre el protocol d’actuació que han de seguir.

Una de les propietàries de la granja afectada, Anna Aragonès, ha lamentat que encara no s’hagin posat en contacte amb ells per saber com han de procedir i ha assegurat que les pèrdues econòmiques que se’n deriven de l’atac no queden cobertes per l’assegurança. També ha detallat que ells mateixos han pogut veure els gossos als voltants de l’explotació, tot i que encara no han estat identificats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia