Successos

Detenen dos homes mentre cometien un robatori en un habitatge

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Coloma de Farners van detenir el 17 de setembre dos homes de 38 i 30 anys com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van tenir lloc durant la matinada del mateix dia pels volts de les 2 de la nit, quan la policia va rebre l’avís que s’estava produint un robatori en un habitatge del municipi. Els agents de la Policia Local immediatament van anar a fer comprovacions i en veure que hi havia persones dins la casa van demanar suport als mossos mentre controlaven que aquestes no fugissin.

En arribar els mossos, van localitzar un primer home que va sortir a l’exterior per una finestra que havien forçat per accedir a l’interior de la casa. Una vegada a dins de l’habitatge els agents també van localitzar un segon lladre amagat dins un armari de petites dimensions amb les portes tancades.

Els policies van comprovar que a la casa hi havia estances regirades i, davant aquestes evidències, van detenir els dos lladres com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

La detenció es va produir gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que el propietari no es trobava en el domicili la nit dels fets. Els detinguts, que tenien antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia