Successos

Troben una furgoneta amb armes i droga en una batuda a Sant Cosme

Els Mossos van identificar 77 persones arran d’incidents amb trets relacionats amb el tràfic d’estupefaents

Els Mossos d’Esquadra van trobar una furgoneta carregada de droga i amb un arsenal d’armes en una batuda policial al barri de Sant Cosme, al Prat de Llobregat, dimecres passat. L’operatiu policial es va dur a terme arran de diversos incidents amb trets relacionats amb el tràfic d’estupefaents, i es va saldar amb 77 persones identificades i 14 vehicles inspeccionats. Al carrer del Riu Anoia, els gossos de la Unitat Canina dels Mossos van assenyalar una furgoneta aparcada com a sospitosa. El vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal i es va citar el propietari per poder analitzar-la. L’endemà es va presentar el pare del propietari acompanyat d’un advocat, i els agents van obrir l’interior de la furgoneta.

A dins, els Mossos hi van trobar 10 quilos de cabdells de marihuana, una arma real, una arma simulada, una pistola detonadora, un rifle d’aire comprimit, 70 cartutxos de pistola curta i 80 cartutxos per a arma llarga. La policia catalana ha iniciat els tràmits per cridar el responsable del vehicle, un home amb nombrosos antecedents, i acusar-lo dels delictes de tinença il·lícita d’armes i tràfic de drogues.

Un dels darrers incidents al barri de Sant Cosme es va produir el 28 de setembre quan es van disparar diversos trets contra un edifici. En l’atac no va haver-hi ferits. Agents de Mossos es van desplegar per la zona i van intentar localitzar els autors. Fonts properes al cas van assenyalar que podia tractar-se d’un conflicte entre dos clans rivals. A principis de març es va produir un enfrontament entre dos clans familiars que va acabar a trets davant dels jutjats del Prat. Una persona va acabar amb ferides de bala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia