Punt divers

El rector de Sant Vicenç de Castellet no descarta emprendre accions legals per les acusacions fetes per un grup de creients

CATALUNYA CENTRAL

El rector de la Parròquia de Sant Vicenç Màrtir, David de Vargas, no descarta emprendre accions legals per les declaracions fetes la setmana passada per un grup de creients que, entre d'altres coses, l'acusava d'haver-se quedat amb els diners de Càritas i de no voler mostrar els comptes de la parròquia.

El mossèn ha demanat que es demostrin les acusacions que se li fan i que, en cas que no sigui així, portarà el tema davant de la justícia. Així ho ha explicat aquest dimarts el mossèn acompanyat de representants del Consell Pastoral que, en tot moment, l'han defensat de les crítiques 'sense fonament' que ha rebut, segons ha destacat un dels membres del consell. El mossèn ha donat la paraula al Consell Pastoral perquè, segons ha dit, 'aquest pot opinar de forma més objectiva'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.