Punt divers

Una fundació en defensa dels animals denuncia el maltractament fins a la mort de dos gossos de caça a Tarragona

Una fundació en defensa dels animals ha denunciat aquest dimarts a la tarda que dos gossos de caça van ser 'maltractats fins a la mort' a Tarragona, mostrant una imatge dels animals. La Fundació per a l'Adopció, Apadrinament i Defensa dels Animals (FAADA) afirma haver rebut l'avís d'un particular que havia trobat els dos gossos morts, en concret, al municipi de l'Albiol (Baix Camp). Dos membres de l'entitat s'hi van desplaçar i van trobar-se 'un gos i el seu cadell -sense microxip- lligats a un arbre i colpejats amb pedres fins a la mort'. Segons la fundació, va informar els Agents Rurals que es van fer càrrec dels animals i van obrir una investigació per localitzar els responsables.

La fundació lamenta que les administracions competents -els ajuntaments, per a infraccions lleus, i la Generalitat per a les greus i molt greus- no posin fi a 'tants casos d'abandó, maltractament i mort que estan succeint a diari a tot el territori'.A partir d'aquí, la FAADA enviarà un escrit al Departament de Medi Ambient exigint 'més rigor' per part dels serveis jurídics en la resolució dels expedients sancionadors a fi que les multes que s'aconsegueixin imposar siguin 'exemplars'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.