Programació Paramount Channel

Dissabte, 2 desembre de 2023
06.00
Cinexpress
Altres
Durada: 25'
06.25
Pata negra
Joaquín Reyes
Altres
Durada: 55'
07.20
Central de cómicos
Dani Rovira: Yo, yo mismo y mi dislexia
Altres
Durada: 40'
08.00
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 210'
11.30
Cinexpress
Altres
Durada: 20'
11.50
Pel·lícula: Duelo en el asfalto
L'Emily i la Lesley viatgen per carretera al desert. Quan l'Emily decideix sortir de l'autopista i agafar una drecera, aviat les dues amigues es converteixen en el blanc d'un camioner implacable i psicòtic.
Pel·lícules
Durada: 105'
13.35
Pel·lícula: Diarios de la calle
Erin Gruwell és una jove professora que s'acaba de llicenciar. Com a primera feina, li assignen fer classes de llengua a un grup d'alumnes d'un institut de Long Beach, Califòrnia, on només hi ha mals estudiants de zones marginals que viuen la violència entre bandes diàriament.
Pel·lícules
Durada: 140'
15.55
Pel·lícula: La maldición de Rookford
L'any 1921, després de la Primera Guerra Mundial, una dona escèptica viatja fins a un internat per investigar una aparent possessió. Just quan creu que ha desacreditat la teoria de l'esperit maligne, té una trobada molt especial que desafia totes les seves creences racionals.
Pel·lícules
Durada: 130'
18.05
Pel·lícula: Asylum: El experimento
Un metge jove format a Oxford comença a treballar en un manicomi per conèixer els mètodes del doctor Lamb, que dirigeix el centre. Allà se sent atret per una pacient jove. Els mètodes del director sorprenen el nouvingut, ja que els malalts fan vida comuna amb els treballadors del centre.
Pel·lícules
Durada: 125'
20.10
Pel·lícula: El tubo
Després de pujar al cotxe d'un desconegut, la Lisa es desperta a l'interior d'una canonada estreta. Al braç hi té un braçalet amb un compte enrere. La jove no sap per què és allà, però aviat comprendrà que haurà d'arribar als seus límits de resistència física i psicològica per sobreviure a aquest parany claustrofòbic.
Pel·lícules
Durada: 110'
22.00
Pel·lícula: Vampiros de John Carpenter
Durant el dia, l'exterminador de vampirs Jack Crow capitaneja un grup de mercenaris que tenen com a missió eliminar aquests éssers perillosos. Després de la reunió de vampirs en un poble de Nou Mèxic, el grup del Crow cau en una emboscada que li para el terrible Valek.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.20
Pel·lícula: Silent Hill
La Rose es nega a ingressar la seva filla Sharon en un hospital psiquiàtric tot i les recomanacions dels metges que l'han tractada. Desesperada per trobar una cura per a la seva malaltia misteriosa i malgrat l'oposició del seu marit Christopher, es trasllada amb ella a Silent Hill, un poble amb el qual la seva filla somia constantment i on creu que hi ha la resposta dels seus mals.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.30
Pata negra
Miguel Lago
Altres
Durada: 45'
03.15
Pata negra
Toni Moog
Altres
Durada: 50'
04.05
Pata negra
David Navarro
Altres
Durada: 45'
04.50
Central de cómicos
Álex Clavero: A buen entendedor, pocas palabras bastan
Altres
Durada: 25'
05.15
Central de cómicos
Hovik: Cocretas
Altres
Durada: 35'
05.50
Cinexpress
Altres
Durada: 10'