Programació 33

Dimarts, 5 desembre de 2023
06.00
Wow! English Method
Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 23'
06.23
Ideafix i els irreductibles
Inclou El retrat d'en Labiè i La patrulla de la gàl·lia
Infantils
Durada: 23'
06.46
La colla de la selva al rescat!
Inclou Els ulls de la selva i Mol·luscos i crustacis
Infantils
Durada: 24'
07.10
Súper 4
El castell encantat. Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
Infantils
Durada: 13'
07.23
Els germans Kratt
Tria un peix espasa. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.45
La vida en calçotets
L'àvia Danielle. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 13'
07.58
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Infiltrats a la nit i Objecte divertit no identificat
Infantils
Durada: 22'
08.20
Titó
Excursió amb autocar. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.30
El Mic i els seus amics
El Mic fa sonar un xiulet. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.40
Petit
Cristopher. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
08.48
Pirata i Capitano
La prova del Grogro. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 12'
09.00
Pfffirates
Els pfffirates aeris. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Dino tren
Els reis de les ales. Els infants, en la seva fascinació pels dinosaures i els trens, mostren un gran interès per la ciència i pels valors de la solidaritat i l'amistat.
Infantils
Durada: 12'
09.23
Dot.
Inclou La gran trampa per als avis i Mans lliures descontrolat
Infantils
Durada: 21'
09.44
Zoom, el dofí blanc
Inclou Un creuer mogudet i La parelleta
Infantils
Durada: 24'
10.08
Ideafix i els irreductibles
Inclou Galls gals per als romans i En Devòrix es queda sense salsitxes
Infantils
Durada: 23'
10.31
Vicky, el viking
Inclou És fill meu i L'Snorre de Troia
Infantils
Durada: 24'
10.55
Els Dalton
Inclou Els Dalton a l'obra, Els Dalton reboten, Els Dalton a la nòria, El cop de la girafa i Els Dalton i el drac
Infantils
Durada: 34'
11.29
Súper 4
Inclou El setge i Sense gravetat
Infantils
Durada: 24'
11.53
GhostForce
Inclou Zip-zap i Mikrú
Infantils
Durada: 22'
12.15
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Emoció. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou En Robin de mai no acabar i El carruatge fantasma
Infantils
Durada: 23'
13.00
Les Sisters
Inclou L'admirador secret i El dron fada
Infantils
Durada: 23'
13.23
Els germans Kratt
Inclou El concurs cocogàtor i L'extraordinària cursa animal
Infantils
Durada: 42'
14.05
One piece
Inclou La lluita entre cuiners. En Sanji contra l'atac de fieus i Duel al sostre del vagó! En Franky contra en Nero
Infantils
Durada: 47'
14.52
Inuyasha
La Tetsusaiga d'escates de drac. L'estudiant Kagome, que de sobte apareix al Japó feudal, s'ajunta amb el mig dimoni Inuyasha per recuperar les restes d'una joia sagrada.
Infantils
Durada: 25'
15.17
El xai Shaun
Inclou Tot nevat, Bon Nadal al corral! i El coco
Infantils
Durada: 19'
15.36
L'hora del Timmy
La capsa sorpresa del Timmy. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 10'
15.46
Una mà de contes
Ens canviem les potes ? Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
15.55
El Mic i els seus amics
Castanyes amb punxes. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
Els contes de la Pinya
La Ventafocs. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 8'
16.13
Els contes de la Masha
Inclou Fulles i arrels i El conill i la guineu
Infantils
Durada: 13'
16.26
Zoom, el dofí blanc
Maotou.com. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.38
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Projecte mascota i La nau dels gelats
Infantils
Durada: 22'
17.00
Petit
Trasllat. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
17.08
Una mà de contes
Tro i Troia. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
17.17
El Mic i els seus amics
El llapis curt. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.27
Els contes de la Pinya
La Caputxeta Vermella. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 7'
17.34
L'hora de berenar
Escola Ignasi Iglesias
Espai en què alumnes de diverses escoles proposen idees variades per a un berenar sa i original.
Altres
Durada: 2'
17.36
Titó
Locomotora de vapor. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.46
La família Teixó-Guineu
Inclou On és l'avi? i La revetlla de les guineus
Infantils
Durada: 25'
18.11
Polinópolis
L'avi-La primera vegada que em va vigilar el meu avi. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
Els germans Kratt
El viatge de l'heroïna (II). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.42
El carrer Scream
Inclou Una situació peluda i El cuc cridaire
Infantils
Durada: 21'
19.03
Què deu ser?
Triar. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
L'efecte Jennah. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.19
El món genial del Tom Gates
La reunió de pares. Al Tom Gates li encanten les gofres amb caramel, jugar amb el seu millor amic Derek i tocar amb el grup que tenen tots dos. També li agrada dibuixar, fer treballs manuals, cantar i fer bromes a la seva germana Dèlia, tot i que sempre està de mal humor, entre moltes altres coses.
Infantils
Durada: 11'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Ronja, la filla del bandoler
Allò que amaga la cova. La Ronja és l'única filla del cap d'un grup de bandolers. Quan fa 10 anys, el seu pare decideix que ha de seguir els seus passos. La Ronja descobreix les meravelles i els perills que amaga el bosc i de seguida s'espavila i aprèn a superar la por.
Infantils
Durada: 24'
20.09
Beta Podcast
Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 26'
20.45
La casa d'Anubis
La casa de l'atrapat. Nina Martin arriba a Anglaterra per estudiar en un internat, on li han assignat una residència envoltada de misteri anomenada la Casa d'Anubis. La desaparició de la Joy, una de les alumnes, és el punt de partida d'una sèrie d'esdeveniments enigmàtics que marquen tot el curs escolar.
Infantils
Durada: 23'
21.08
El detectiu Conan
Inclou La història d'amor dels inspectors de la comissaria central de policia. El dit anular de la mà esquerra (I) i La història d'amor dels inspectors de la comissaria central de policia. El dit anular de la mà esquerra (II)
Infantils
Durada: 47'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Alcarràs
Després de vuitanta anys conreant la mateixa terra, la família Solé es reuneix per treballar tots plegats la seva última collita, mentre s'enfronta a les perpètues tensions generacionals, se superen antigues tradicions i es valora la importància de la unitat familiar en temps de crisi.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.10
Inèdits
Robert Wise
El 1987, el director Robert Wise, llavors president de l'Acadèmia de Hollywood, va ser un dels convidats al Festival de Sitges. Va ser entrevistat per la crítica de cinema i col·laboradora de Cinema 3, Núria Vidal. Una entrevista que el programa recupera en versió original. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 50'
01.00
Somiem el futur
La comunicació del futur
En poc més de 20 anys, internet ha revolucionat la manera de comunicar-se. Arreu del món, cada minut s'envien més de 200 milions de correus electrònics i 16 milions de missatges de text. Aquest capítol es pregunta com serà la comunicació el 2050.
Documentals
Durada: 55'
01.55
Thalassa
Bricbarca, somnis de mar
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 20'
02.15
Mister Bean
Pentinats per Mr. Bean de Londres
Emissió dels capítols Els maldecaps de Mr. Bean, Mr. Bean cavalca altre cop, Mr. Bean a l'habitació 426, Compte amb el nen, Mr. Bean, La maledicció de Mr. Bean, Tornem a l'escola, Mr. Bean, Juga a golf, Mr. Bean, Bona nit, Mr. Bean i Pentinats per Mr. Bean de Londres.
Sèries
Durada: 210'
05.45
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 15'