Programació La 1

Dimarts, 5 desembre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Matilde s'enfronta de manera decidida a la senyora Carla, a qui acusa de no haver canviat la seva declaració sobre el Pablo. D'altra banda, el Pablo té una picabaralla amb l'Evaristo Senabre a la presó. Mentrestant, la Carla accepta l'Aguirre com el seu soci. Posteriorment, a La Moderna, la Laurita va propinar una bufetada al Fernando Collado. A més, a la corrala hi apareix l'Higinio, que no és ben rebut i que acaba sent expulsat pel Pietro. Més tard, l'Antonia demana a l'italià que l'ajudi a cuidar la Marta, ja que tem que el seu oncle torni a aparèixer per la zona. Finalment, la Teresa s'enfada quan s'assabenta que el seu periquito s'ha escapat.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jimena continua amb la seva conducta erràtica després que el Manuel marxés, i el marquès suggereix a la Cruz que truquin als seus pares: els ducs de los Infantes. A més, sembla que la noia està enfrontada amb la Catalina i no se sap fins on està disposada a arribar per saber el destí del seu marit. D'altra banda, la revelació de la Petra ensorra tots els pilars del Feliciano. Més tard, el noi desapareix just en el moment en què la Teresa l'espera per acompanyar-lo a la Guàrdia Civil, i la donzella es queda preocupada. El Lorenzo, per la seva banda, està desesperat, ja que vol que el Curro es decideixi a marxar a Anglaterra. Posteriorment, la Cruz pressiona el seu cunyat perquè l'obligui i així ho fa, però algú inesperat surt en defensa del Curro. Mentrestant, l'arribada de l'empresari anglès a La Promesa és imminent. Finalment, la Catalina, després de rumiar-ho molt, arriba a la conclusió que és millor postergar-ho, atès el delicat estat de salut de la Jimena.
Sèries
Durada: 60'
18.30
UEFA Women's Nations League
La selecció espanyola intenta tancar la fase de grups amb una victòria que calmi els ànims a l'entorn, després de la derrota contra Itàlia i el nou conflicte sorgit entre les jugadores i Montse Tomé. Tot i aquest clima de tensió, Espanya arriba a aquesta última jornada amb la primera plaça assegurada, que dona accés a la final four pel títol. S'enfronta a Suècia, que ja va perdre amb la Roja a la semifinal de l'últim Mundial i al partit d'anada d'aquesta Nations League. Comentaristes: Alicia Arévalo, Marta Corredera i Lluis Cortés. Des de l'Estadi La Rosaleda.
Esports
Durada: 150'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
En los genes
L'Ángel rep els resultats d'ADN i està ansiós per saber si és fill o no del Ricardo. D'altra banda, la Marta i el Julio obren un capítol en la seva relació en plantejar-se tornar a ser pares. Finalment, la Luz pren una decisió important sobre el seu futur al restaurant.
Sèries
Durada: 50'
22.45
Dúos increíbles
Final
Després de deu setmanes carregades d'emoció i moments inoblidables, quatre parelles competeixen per aixecar el micròfon daurat i obtenir els 25.000 euros per donar a una ONG: David Summers i Samantha Gilabert; Carlos Baute i Lucía Gil; Paloma San Basilio i Teo Bok, i Coti i Gonzalo Hermida. La tensió es dispara des de l'inici del programa, ja que les dues parelles que en lliuraments anteriors van quedar en tercera i quarta posició es juguen el pas a la final en una sola actuació. Tot seguit, després del veredicte de l'audiència, els tres duos finalistes defensen les seves propostes musicals en tres rondes, en què cadascun interpreta un tema. Els punts del públic es van sumant i el més votat de la nit es converteix en la guanyadora de l'edició. A més, durant la vetllada es gaudeix d'una actuació sorpresa: el presentador Xavi Martínez s'atreveix a versionar un gran èxit de la música en espanyol. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 145'
01.10
Pel·lícula: Embarazados
Amb gairebé 40 anys, el Fran i l'Alina ja fa mitja vida que estan junts. Per a l'Alina ha arribat el moment de tenir fills, però el Fran no ho té gens clar. És jove, les coses li van bé i no veu la necessitat de fer-ho malbé tot i posar-se a canviar bolquers. A més, quan el ginecòleg els informa que els espermatozoides del Fran són escassos, mandrosos i anormals i que l'Alina està premenopàusica als 37, les coses es compliquen encara més. L'Alina vol sotmetre's a un tractament de fecundació artificial, mentre que el Fran vol que el deixin en pau i continuar amb la seva vida. Ha arribat el moment de decidir-se. Per al Fran, entre ser pare i ser lliure, i per a l'Alina, entre ser mare i seguir amb el Fran.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'