Programació 33

Dimecres, 28 febrer de 2024
06.00
El llibre de la selva
Inclou El rei Baloo, El millor de la classe i El monstre del cau fred
Infantils
Durada: 32'
06.32
La colla de la selva al rescat!
Inclou Carrer de la Selva 21 i El refredat dels 12 simis
Infantils
Durada: 22'
06.54
Súper 4
Inclou El virus pirata, El joc del cel i El riure de les fades
Infantils
Durada: 36'
07.30
Els germans Kratt
On pasturen els bisons. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
07.53
La vida en calçotets
Inclou River Things i Una noia a la colla
Infantils
Durada: 22'
08.15
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Mascotes de l'Espai. Un grup d'agents secrets protegeixen en secret el món dels alienígenes.
Infantils
Durada: 11'
08.26
Titó
Excursió amb dinosaures. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 12'
08.38
El Mic i els seus amics
Un barret per al fred. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 9'
08.47
Pirata i Capitano
L'illa dels misteris. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 13'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El camió del Timmy, El Timmy i el picarol i El tractor del Timmy
Infantils
Durada: 28'
09.28
Zoom, el dofí blanc
Inclou El rei dels llamàntols i Tocar el sol
Infantils
Durada: 24'
09.52
Ideafix i els irreductibles
Inclou El retrat d'en Labiè, Labiè, no m'agafaràs! i Menhirs al cel
Infantils
Durada: 34'
10.26
Vicky, el viking
Inclou El tresor oblidat, El martell encastat a la pedra i La caverna de les paraules congelades
Infantils
Durada: 36'
11.02
Els Dalton
Inclou Els Dalton, al sarró, Zzzzzzzz..., Els Dalton fan patates fregides, Un mal vent per als Dalton i Els Dalton fan el cim
Infantils
Durada: 34'
11.36
Súper 4
Inclou Som joguines i El gran ral·li
Infantils
Durada: 24'
12.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Atrapats al poble i El castell encantat
Infantils
Durada: 24'
12.24
El món genial del Tom Gates
Inclou El hàmster del Mark Clump i Un estiu anglès
Infantils
Durada: 23'
12.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inverso. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
13.08
Els germans Kratt
Bandit, el turó de peus negres. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
13.30
Les Sisters
Inclou La Napocalipsi, Un gosset per a nosaltres i El meu tresor
Infantils
Durada: 35'
14.05
One piece
Inclou La cançó. El mam d'en Bricks que connecta el passat amb el present i Ja tenim un nou tripulant! El músic cantaire Brook
Infantils
Durada: 44'
14.49
Sakura, la caçadora de cartes
La Sakura va a collir maduixes. Sakura Kishimoto és una estudiant eixelebrada de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes.
Infantils
Durada: 24'
15.13
El xai Shaun
Inclou El superxai i Tancat
Infantils
Durada: 13'
15.26
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy i el superconill i El Timmy fa sorolls
Infantils
Durada: 19'
15.45
Una mà de contes
L'Ulrich i l'illa de glaç. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 10'
15.55
El Mic i els seus amics
El cotxe fa de sabata. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
La família Teixó-Guineu
L'espectacle de la Guineta. El senyor Edmond Teixó, la senyora Marguerite Guineu i els seus fills i filles respectius formen una família una mica especial. El Pinxo, en Timbal i la petita Trufa, fills de l'Edmond, i la Guineta, la filla única de la Marguerite, han de compartir el mateix cau, cosa que provoca un munt de tensions i discussions entre ells. Però, a mesura que passa el temps, es van coneixent i viuen aventures amb els altres amics del bosc, i van superant tots els prejudicis que tenien al principi i estrenyen cada cop més els llaços familiars, fins que arriben a formar una autèntica pinya.
Infantils
Durada: 12'
16.17
Jasmine & Jambo
Amb la mosca al nas. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 7'
16.24
Musicòrium
Els plats. Musicòrium és l'indret de Soundland on es guarden els secrets de la música. Des d'allà, la Jasmine i el Jambo expliquen conceptes, històries i curiositats musicals, i llancen un repte perquè els nens i les nenes experimentin amb allò que han après.
Infantils
Durada: 2'
16.26
Els contes de la Pinya
La princesa i el pèsol. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 6'
16.32
Pirata i Capitano
El viatge de la Bombolla. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.43
Zoom, el dofí blanc
El cant de les balenes. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.55
Masha i l'os
Inclou Sol a casa i El que ho troba s'ho queda
Infantils
Durada: 15'
17.10
Una mà de contes
No em banyaré. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
17.18
El Mic i els seus amics
Bufandes i barrets. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
17.29
L'hora del Timmy
El nou amic del Timmy. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 9'
17.38
Titó
Excursió amb locomotora de vapor. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
17.49
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Els jocs mascòtics i No! A l'espai profund, no!
Infantils
Durada: 22'
18.11
Polinópolis
La revenja-La primera vegada que vaig ser víctima d'una venjança. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
En Grizzy i els lèmmings
Canvi de papers. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, de l'aire condicionat i d'una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 8'
18.29
Ideafix i els irreductibles
Urgència Pollastrix. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 11'
18.40
Dracs: els nou regnes
Els agullons. Una anomalia geològica provocada pel pas d'un estel ha obert una fissura misteriosa a la superfície de la Terra. Científics de tot el món s'han instal·lat a la vora de la fissura en una estació de recerca anomenada ICARIS. Tot i que ningú no creu en els dracs, el fill d'una científica descobreix una entrada secreta a la Terra dels Dracs.
Infantils
Durada: 23'
19.03
Què deu ser?
El treball. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
Inclou Ninges de l'Street i Una noia a la colla
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Naruto
Incomparable! Un combat de nivell Hokage! Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 23'
20.08
Beta Podcast
Ens visita el Tomàs Molina. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 15'
20.23
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.48
Campus 12
Emissió dels capítols 1.1 i 1.2.
Sèries
Durada: 25'
21.13
El detectiu Conan
Inclou Una parella perillosa i La Mansió de la Mort i la paret vermella. La invitació
Infantils
Durada: 42'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 60'
22.15
Quèquicom
QQC i... Flors, pol.len i fruits
Aquest capítol és un recull de diferents episodis sobre botànica.
Altres
Durada: 60'
22.15
Quèquicom
La il.lustració científica
L'Home de Vitruvi i altres obres de Leonardo da Vinci són fites històriques de la Il·lustració, però, en ple segle XXI, la Il·lustració científica encara és una eina imprescindible en diverses disciplines.
Altres
Durada: 60'
23.15
Cíborgs entre nosaltres
En pocs anys, la tecnologia es fusionarà amb els cossos humans de maneres que avui semblen inimaginables, fet que redefinirà els límits de les persones i els augmentarà les capacitats. A través dels testimonis d'alguns cíborgs i científics, el documental s'endinsa en aquest món controvertit, en què l'ètica i les limitacions legals es contraposen als imminents avenços tecnològics.
Documentals
Durada: 55'
00.10
Gran reserva
Còmics: La cosa nostra-Maria de la Pau Janer
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 100'
01.50
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 55'
01.50
Quèquicom
QQC i... Flors, pol.len i fruits
Aquest capítol és un recull de diferents episodis sobre botànica.
Altres
Durada: 55'
01.50
Quèquicom
La il.lustració científica
L'Home de Vitruvi i altres obres de Leonardo da Vinci són fites històriques de la Il·lustració, però, en ple segle XXI, la Il·lustració científica encara és una eina imprescindible en diverses disciplines.
Altres
Durada: 55'
02.45
Km33
Tuníssia. La terra que alegra
El Ricard i el Siscu viatgen a Tunísia i busquen el destí més exòtic per recórrer-lo en pocs dies i amb pocs diners. S'endinsen en el desert en 4x4 i hi descobreixen llacs salats, oasis de muntanya i pobles berbers.
Documentals
Durada: 35'
03.20
Catalunya salvatge
La muntanya sagrada
Sèrie documental que dona a conèixer als espectadors els ecosistemes més representatius de Catalunya.
Documentals
Durada: 25'
03.45
GR Barcelona
Pobles que són ciutat
Una ruta que descobreix que Barcelona encara conserva l'ànima de poble, ja que molts dels seus barris són els nuclis urbans dels antics municipis que envoltaven la ciutat fa més de 100 anys.
Documentals
Durada: 25'
04.10
Karakia
Jing Jing, Pequín
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 35'
04.45
Xarxa natura
Medes
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 10'
04.55
L'illa del tresor
Jérôme Savary
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.25
L'illa del tresor
Joan Margarit
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'