Programació La 1

Dimecres, 28 febrer de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
El Pascual intercedeix en la relació entre l'Íñigo i la Matilde, ja que vol veure'ls junts abans de morir. La Luisa, per pat seva, aconsegueix ordir un pla perquè la Josefa confessi que li va robar la seva figura premiada. A més, les companyes de l'Antonia l'ajuden econòmicament amb els seus problemes amb la banca, i la Conchita fins i tot li ofereix la casa dels Garcés en cas que es podueixi aquest desenllaç. Mentrestant, la insistència de Don Cecilio per satisfer de béns la Marta pot ser que acabi donant els seus fruits. D'altra banda, la Teresa continua amb els seus dubtes sobre si anar o no a l'acadèmia de ball. Finalment, la senyora Carla es conjura perquè la presència del fill del Jaime Morcuende no li suposi cap problema.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Les sospites del Manuel sobre l'Abel tenen fonament, i és el Rómulo qui l'ajuda a aclarir l'assumpte mentre revisen la seva hemeroteca. El Curro, per la seva banda, està cada cop més desesperat per sortir del seu dormitori, però els nervis li juguen una mala passada, i això afecta la seva recuperació. Més tard, el Manuel explica a la Jana que per fi podrà reunir-se amb el Curro d'amagat del marquès. D'altra banda, el Lope està afligit per la seva situació amb la Vera, i la Simona l'anima a prendre una decisió d'una vegada per totes. Mentrestant, la Jana comença a sospitar que la María Fernández vol deixar La Promesa, i no dubta a enfrontar-se a la seva amiga. Finalment, la presència del Cavendish al balneari resulta excessivament casual per a la Catalina, que no dubta a demanar explicacions al Pelayo.
Sèries
Durada: 65'
18.35
UEFA Women's Nations League
El combinat espanyol, ara dirigit per Montse Tomé, sembla no tenir sostre. Després de l'enorme gesta conquistada a final d'agost, sumar un Campionat del Món a les vitrines de la Federació, l'equip femení va aconseguir la setmana passada classificar-se per primera vegada per disputar uns Jocs Olímpics. Avui, davant del conjunt francès, les jugadores tenen l'oportunitat de disputar una altra final, la de la Lliga de Nacions, recentment creada per la UEFA. Comentaristes: Alicia Arévalo, Marta Corredera, María Pry i Roberto Quintana. Des de La Cartuja de Sevilla.
Esports
Durada: 145'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Obras son amores
La investigació de la Mayte avança. El Miguel, per part seva, està disposat a donar una oportunitat a la Susana. Finalment, l'Ainhoa es veu obligada a prendre una decisió difícil que canviarà el seu futur.
Sèries
Durada: 50'
22.45
Pel·lícula: Le Mans '66
Henry Ford II i Lee Iacocca encarreguen a un equip americà d'enginyers i dissenyadors, liderats pel visionari automobilístic Carroll Shelby i el seu conductor britànic, Ken Milers, que construeixin des de zero un nou automòbil per acabar amb el domini de Ferrari al Campionat del Món de Le Mans de 1966.
Pel·lícules
Durada: 140'
01.05
Pel·lícula: Monster Hunter
Darrere del nostre món, n'hi ha un altre: un món de monstres perillosos i poderosos que regnen al seu domini amb una ferocitat mortal. Quan una tempesta de sorra inesperada transporta la tinent Artemis i la seva unitat a un nou món, els soldats se sorprenen en descobrir que aquest entorn desconegut i hostil és la llar d'uns monstres enormes i aterridors que són immunes a la seva potència de foc. En la seva batalla desesperada per la supervivència, la unitat es troba amb un caçador misteriós amb unes habilitats úniques que li permeten plantar cara a aquestes perilloses criatures. A mesura que l'Artemis i el caçador guanyen confiança, ella descobreix que ell és part d'un equip liderat per l'almirall. Mentre s'enfronten a un perill tan gran que podria amenaçar el seu món, aquests guerrers tan valents combinen les seves habilitats úniques per unir-se en l'última batalla.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'