Programació 33

Dilluns, 20 maig de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Festa de crispetes i Ballant amb ossos
Infantils
Durada: 14'
06.14
Un dramarama total
Inclou El vàter atòmic, Lapocalipsi dels pets i Uns cosins perillosos (I)
Infantils
Durada: 33'
06.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Deflagració, la decisió dels kwamis (II) i Perfecció
Infantils
Durada: 45'
07.32
Els germans Kratt
L'àliga pescadora. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.54
Zoom, el dofí blanc
Inclou L'odissea del Raoul i Taniwha
Infantils
Durada: 24'
08.18
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy va sobre rodes i El Timmy i la foto
Infantils
Durada: 19'
08.37
Titó
Excursió al veterinari. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.47
El Mic i els seus amics
Verd és el vestit que porto. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.58
Louie
Inclou Louie, dibuixa'm una diligència, Louie, dibuixa'm una cigonya, Louie, dibuixa'm un gat, Louie, dibuixa'm una fura i Louie, dibuixa'm un submarí
Infantils
Durada: 31'
09.29
El poble encantat de Pinotxo
Inclou El caballer fantasma, Un geni singular i L'escorça d'amor
Infantils
Durada: 36'
10.05
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Temps era temps a Sherwood (I) i Temps era temps a Sherwood (II)
Infantils
Durada: 23'
10.28
Artús i els vailets de la Taula Rodona
L'escuder Artús. El castell reial de Camelot és un món antic que encara està dominat per la màgia. Allà hi viu un jove escuder, Artús, que està destinat a convertir-se un dia en el legítim rei de Bretanya. Per vetllar pels ideals cavallerescos de la justícia i la solidaritat, el jove Artús i la intrèpida princesa Ginebra han fundat la confraria de la Taula Rodona amb tres joves escuders: Galvany, Tristany i Sagramor. Amb l'ajuda dels encanteris del mag Merlí i de Morgana, els protagonistes viuen tota mena d'aventures per impedir que Igerna i Morgausa Tintagel i el seu sinistre cosí Mordred usurpin el tron del rei Uter Pendragó i aconsegueixin el poder que atorga la mítica espasa Excalibur.
Infantils
Durada: 21'
10.49
La gateta Arc iris papallona unicorn
El monstre del llac Gens Net. La Felicity és una gata poc corrent. Té poders màgics que li permeten transformar-se en un arc de Sant Martí, en papallona i en unicorn. Juntament amb el seu millor amic Miguel, la Felicity està a punt per fer front a tots els reptes per ser una superheroïna.
Infantils
Durada: 11'
11.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Psicoactor i Fu Furiós
Infantils
Durada: 43'
11.43
Els germans Kratt
Inclou Un monstre de Gila a sota casa i Els follets del desert
Infantils
Durada: 44'
12.27
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou La picada de l'escorpí i La princesa i el panda
Infantils
Durada: 44'
13.11
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 12'
13.23
Conde & Fonde
La cua dels gossos. El Conde i el Fonde són companys de pis, però no s'han vist mai. També comparteixen l'amor pels animals, tot i que d'una manera molt diferent: el Conde és veterinari, i el Fonde es dedica a rescatar bèsties salvatges.
Infantils
Durada: 21'
13.44
Les Sisters
Inclou L'any simpàtic, John Kevin Bryan, Gràcies per les vostres dolenteries i Enguixades
Infantils
Durada: 46'
14.30
One piece
Inclou Adéu per sempre a la familia Dadan? Ja tenim l'amagatall secret! i En Ruffy es fa aprenent? L'home que va lluitar contra el rei dels pirates
Infantils
Durada: 44'
15.14
El xai Shaun
Inclou El zoo infantil, El granger pudent, Pispant fruita, Porc premiat, El dia de la marmota i Agafa'l!
Infantils
Durada: 37'
15.51
Una mà de contes
El Sr. Guerra i la Sra. Pau. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 7'
15.58
El Mic i els seus amics
A cantar! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.08
Jasmine & Jambo
Xocolata, xocolata, xocolata... La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 8'
16.16
Numberblocks
Inclou El quatre, El cinc i Els tres porquets
Infantils
Durada: 14'
16.30
Masha i l'os
Inclou Tot en família, La dolce vita i Dispara
Infantils
Durada: 20'
16.50
Una mà de contes
Cua de peix. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
16.58
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy i el globus i El Timmy i el superconill
Infantils
Durada: 20'
17.18
El Mic i els seus amics
La cançó de Surt, sol, solet. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou La solució del Timmy i El Timmy recicla
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió a la primavera. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
L'abella Maia
En Flip salva la reina. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zoom, el dofí blanc
Les onades de Maotou. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
El poble encantat de Pinotxo
Inclou Ulls que no hi veuen, cor que no dol i Els dos Pinotxos
Infantils
Durada: 24'
18.45
Ideafix i els irreductibles
Inclou Descans per força i Jove per accident
Infantils
Durada: 23'
19.08
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou El trasbals amb el Travis i Amb dents i ungles
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Projecte Beta
Intercanviats
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 12'
19.57
Conde & Fonde
Els gats van a la seva? El Conde i el Fonde són companys de pis, però no s'han vist mai. També comparteixen l'amor pels animals, tot i que d'una manera molt diferent: el Conde és veterinari, i el Fonde es dedica a rescatar bèsties salvatges.
Infantils
Durada: 22'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.44
Campus 12
Emissió dels capítols 2.3 i 2.4.
Sèries
Durada: 24'
21.08
El detectiu Conan
Inclou Els moviments sospitosos d'una jove a Kanazawa (II) i L'objectiu és el Departament de Trànsit (I)
Infantils
Durada: 47'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Grans àpats
Inclou Taiwan i Hospital Nacional Universitari: En general, el menjar d'hospital no es considera gaire apetitós, però el personal de cuina de l'Hospital Nacional Universitari ha revolucionat els seus sistemes per satisfer les necessitats dels pacients fins al més mínim detall.
Documentals
Durada: 45'
23.00
60 minuts
Inclou En el nom de Gerry Conlon
Documentals
Durada: 60'
00.00
Bona gent
En Jeroen a la residència
El Jeroen segueix durant una setmana la vida diària de la residència Sint Anna, al districte de Berchem de la ciutat belga d'Anvers. El resultat és una imatge sorprenent i emocionant de persones ordinàries en l'últim capítol de la seva vida.
Documentals
Durada: 55'
00.55
Programa sindical UGT
Espai informatiu que tracta temes d'actualitat des d'una òptica sindical.
Altres
Durada: 15'
01.10
Els habitants de la fi del món
Austràlia: Jim Alston
El Ben viatja a una illa remota situada a l'extrem nord-oest d'Austràlia, Wilderness Island, batejada així per un dels seus únics habitants, el Jim, un home amb una història tan singular com el paisatge que l'envolta. Un accident va empènyer el Jim a fer realitat el seu somni d'infantesa: viure en una illa deserta.
Documentals
Durada: 40'
01.50
Gran reserva
Còmics: Pepe Rubianes
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 130'
04.00
Retrats
Fernando Trías de Bes: tecnologia i ocupació
Programa en el qual cada setmana Jaume Barberà entrevista un personatge en un clima de confiança i complicitat amb un únic objectiu: escoltar per aprendre.
Altres
Durada: 55'
04.55
(S)avis
Josep M.Bosch i Aymerich
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 55'
05.50
Xarxa natura
Beseit
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'