Programació La 1

Dilluns, 20 maig de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
El Jacobo reapareix i anuncia, mitjançant un telegrama per a l'Íñigo i la Matilde, que algú li va disparar i que ha estat a punt de morir. Més tard, a la Matilde, després de casar-se, les companyes li comuniquen que ha de deixar La Moderna. La Trini també ha d'afrontar una nova realitat, a causa d'un mareig sobtat que pateix en hores de feina. D'altra banda, el Mario enganya la Teresa, i Doña Lázara ho comenta a Don Fermín. A més, per fi el Mario duu a terme la resolució del seu invent i, per tant, la seva primera prova davant del públic. Així mateix, afortunadament per a La Moderna, qui vol visitar l'exposició és l'escriptora Luisa Carnés. Finalment, en una nova jornada al Madrid Cabaret, el Marcel sembla que ha resolt el problema amb el lladre que va patir el local, i amb aquest panorama la Marta hi entra a treballar.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
El que ha dit la Norberta sobre la Virtudes commociona la Simona i la Candela. Ara, la Virtudes ho tindrà difícil per saber què han descobert les cuineres sobre ella. Mentrestant, la Catalina té clar que vol que tornin els diners del Lorenzo, motiu pel qual porta l'assumpte a l'Alonso, que pren una decisió dràstica amb el militar. D'altra banda, el Curro està a punt d'anar-se'n al front, però la Martina encara no ho ha assumit, i fa un últim intent de fer-lo canviar d'idea. El Manuel i la Jana, per part seva, mantenen viva la idea de casar-se, gràcies als ànims de la Blanca Palomar, però els dubtes i temors sobre el futur continuen perseguint la donzella, que està saturada d'emocions els últims dies. Finalment, el futur del Santos a La Promesa s'enfosqueix quan pren la decisió de desobeir les ordres directes del seu pare.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.05
4 estrellas
Mentiras piadosas
L'Angelita continua sense perdonar l'Álex, però la Marifrán té mil i una solucions per a qualsevol problema. D'altra banda, la Marta comença a sospitar de l'arribada dels seus cosins i la seva tia. La Menchu i el Martínez, per part seva, reben per fi els resultats de la clínica. Finalment, la Bea i l'Alex estan cada vegada més a prop.
Sèries
Durada: 50'
22.55
MasterChef
En la primera prova, els aspirants reben una injecció d'energia, ja que treballen amb els seus familiars o les seves parelles en l'elaboració de diferents aperitius. El millor o la millor rep el davantal daurat, que atorga la immunitat en aquest lliurament. Juanma Castaño, guanyador de la sisena edició de MasterChef Celebrity, acompanya el jurat, mentre que Pepe Rodríguez participa en aquesta prova amb el seu fill Jesús. A continuació, el programa es trasllada a Cartagena, la ciutat que ha acollit la gran festa de la gastronomia: el lliurament dels cobejats Sols Repsol. En aquest enclavament, els equips cuinen per als paladars més exigents: xefs guardonats, com ara Martín Berasategui, Nandu Jubany i Begoña Rodrigo, entre altres. Per tal de donar-los suport, reben la visita de Ruth Lorenzo, aspirant de la setena edició de MasterChef Celebrity. Finalment, els davantals negres s'enfronten a una prova amb sabor italià. És per això que el jurat convida Antonia Dell'Atte, participant de la tercera edició de MasterChef Celebrity, i el xef Ferdinando Bernardi, que compta amb un Sol Repsol.
Altres
Durada: 185'
02.00
Comerse el mundo
Seúl
Javier Peña viatja a Seül, on va treballar fa més de 15 anys, per retrobar-se amb els sabors intensos de la cuina coreana.
Altres
Durada: 60'
03.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'