Programació La 1

Diumenge, 15 setembre de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'
08.55
Vuelvo a empezar
Prades, Francos y Fuentes Claras
El programa coneix l'Aleix, un professor de ciències naturals que va deixar una feina estable per fundar amb la seva parella, la Georgina, un parc astronòmic a Prades, Tarragona. Gràcies a la construcció del parc, la parella ha aconseguit que més de 5.000 persones visitin cada any aquesta petita localitat per observar el cel.
Documentals
Durada: 55'
09.50
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 35'
10.25
MasterChef Celebrity
Cristina Cifuentes, Pitingo, Marina Rivers, Juan Luis Cano, Topacio Fresh, Raúl Gómez, Hiba Abouk, Pocholo Martínez-Bordiú, Itziar Miranda, Pelayo Díaz, Rubén Ochandiano, Nerea Garmendia, Jose Lamuño, Inés Hernand, Francis Lorenzo i María León són els aspirants de la nova temporada del programa. Els concursants debuten reproduint diversos plats del xef Francis Paniego, acompanyats per Ona Carbonell i Raquel Meroño, guanyadores, respectivament, de la tercera i la cinquena edicions de MasterChef Celebrity. Més tard, a la primera prova d'exteriors, l'espai viatja al cor de l'Empordà, a Girona, on es troba el magnífic castell de Peralada. Als seus peus, els equips cuinen per a 150 convidats un menú inspirat en la gastronomia tradicional que està signat per Paco Pérez. Finalment, arriba a la cuina un hort amb 38 espècies d'hortalisses i arbres fruiters que d'aquí a unes setmanes o mesos donaran els seus fruits. El jurat proposa als davantals negres que endevinin quines fruites i hortalisses són. A continuació, han d'elaborar un plat vegetarià, salat o dolç, seguint les recomanacions del xef Jesús Sánchez i de la María, duelista de la 12a edició de MasterChef. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 210'
13.55
D Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. A més, a l'espai hi participa un important grup de col·laboradors i estilistes reconegudes que analitzen les tendències i els estilismes dels famosos.
Altres
Durada: 65'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Despiertos en Estambul
La Didem Aksoy és una dissenyadora de moda turcoalemanya que viu a Berlín i que forma una parella estranya però feliç amb el Jakob, que és músic. No obstant això, les coses semblen torçar-se quan la Didem descobreix que està embarassada i el Jakob s'assabenta que el seu segell discogràfic està gairebé en fallida.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El lugar del corazón
Poc abans de la seva boda, la Lilli Miller hereta de la seva família biològica una casa de camp a Cornwall, Anglaterra, que està a punt de subhastar-se. Encara que al seu promès no l'entusiasma la idea, la Lilli visita la casa, on coneix l'encantador Ian Taylor, que n'ha tingut cura molts anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Un verano en el Tirol
Quan s'assabenta de l'accident de cotxe del seu pare, la Franziska Gasser viatja al Tirol del Sud. En tornar a casa, 15 anys després de marxar, es troba de nou cara a cara amb els vells conflictes entre alemanys i italians.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Los tres mosqueteros: D'
A D'Artagnan, un jove intrèpid, el consideren mort després de pretendre salvar una jove de ser segrestada. Quan arriba a París, intenta trobar els seus agressors, ignorant que la seva recerca el durà al cor d'una guerra en què està en joc el futur de França. Juntament amb Athos, Portos i Aramis, tres valents mosqueters del rei, D'Artagnan s'enfronta a les fosques maquinacions del cardenal Richelieu.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: Terminator
Los Angeles, any 2029. Les màquines dominen el món. Els rebels que hi lluiten en contra tenen com a líder John Connor, un home que va néixer als anys 80. Per posar fi a la rebel·lió, les màquines decideixen enviar al passat un terminator, la missió del qual és eliminar Sarah Connor, la mare del John, per impedir que neixi.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.40
Pel·lícula: El crucero de los sueños: Ciudad del C
Sota el comandament del capità Parger, el vaixell dels somnis posa rumb a l'extrem sud del continent africà. Aquest viatge és molt especial per al capità Parger i la seva tripulació, ja que s'han d'acomiadar dels antics membres del personal, que desembarcaran per començar una nova vida a terra.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'