Programació La 2

Diumenge, 14 abril de 2024
06.10
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.25
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.40
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.35
Planeta azul
Mareas vivas
Les marees, el moviment del mar a les zones de litoral causat per la influència de la Lluna, provoquen alteracions en la vida de molts animals, que es veuen obligats a adaptar-s'hi per sobreviure.
Documentals
Durada: 50'
08.25
Los conciertos de La 2
Ozango: Festival de Arte Sacro. El Gran Teatro. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
09.15
Shalom
La comunicación para la convivencia
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Centro Norte Sur: pautas para una justicia global
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Aglow 2024: Celebra
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Santos de hoy
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Un lugar de encuentro
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los hijos del dolor
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
El camino interior
Villar de Mazarife-Astorga con David Meca
Sortint de Villar de Mazarife, David Meca camina amb Miguel Ángel fins a Astorga.
Documentals
Durada: 45'
12.45
Página 2
Mariana Enríquez
Òscar López se cita amb la reina actual de la literatura de terror, Mariana Enríquez, per parlar d'Un lugar soleado para gente sombría.
Altres
Durada: 35'
13.20
Flash moda
Pasarela 080 Barcelona
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.45
Flash moda monográficos
Alexander McQueen
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 25'
14.10
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.40
Atlántico
Una piedra en mitad del río
Es descobreix la bellesa de les illes Açores: São Miguel, Terceira, Flores i Corvo, on s'inicia una altra aventura.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El mar arábigo: Los magos del arrecife: L'escull del mar d'Aràbia és un teatre ple d'il·lusionistes enigmàtics: animals que canvien d'aspecte en qüestió de segons i criatures que llancen centelleigs i que s'embranquen en combats visuals fascinants. Un lloc preciós on regna la màgia.
Documentals
Durada: 45'
17.05
El documental de La 2
Inclou Planeta azul: Litorales marinos: Les costes de tot el planeta constitueixen un element clau per a la supervivència de molts animals. Són els hàbitats oceànics més dinàmics. El repte al litoral marí és sobreviure als canvis constants, que moltes vegades són extrems.
Documentals
Durada: 50'
17.55
De tapas por España
Barcelona, ciudad modernista e innovadora
Barcelona acull el primer lliurament del programa. Al nord-est d'Espanya, a la vora del Mediterrani, les tradicions més profundes es deixen modelar per l'avantguarda. Un binomi que es reflecteix en l'arquitectura i l'urbanisme, però també en les arts culinàries. Terra de fusions, de tendències i de productes frescos. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 45'
18.40
Seguridad vital 5.0
Lliurament que fa un repàs de les xifres actuals de sinistralitat a Espanya. [Estrena de la nova temporada.]
Altres
Durada: 30'
19.10
El cazador de cerebros
Los genes son los nuevos fósiles
L'episodi descobreix una nova eina per a l'estudi del passat de la Terra: l'anàlisi de l'ADN antic, que reconstrueix ecosistemes perduts sense restes fòssils amb els quals és possible revelar l'origen dels nostres avantpassats homínids i resoldre misteris històrics, com ara la veritable identitat dels vikings. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 30'
19.40
Nunca es demasiado pequeño
Reutilización adaptable
Davant l'escassetat d'habitatges i l'augment dels preus, els arquitectes recorren als edificis existents per crear nous habitatges, per exemple mitjançant la reutilització sostenible dels recursos a través de la conversió d'espais petits en microllars dissenyades enginyosament.
Documentals
Durada: 25'
20.05
Geópolis
Lliurament que analitza detalladament la geopolítica que s'amaga darrere l'imperi de la cosmètica, que mou prop de 800.000 milions de dòlars l'any i és una de les forces de poder més influents del món. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 25'
20.30
Los pilares del tiempo
Isabel II: la reina castiza
El programa repassa la història de la reina Isabel II, la més jove a regnar. El seu naixement va iniciar les guerres carlines; va regnar als tres anys, va ser major d'edat als tretze i va passar mitja vida a l'exili. Així va ser la seva vida, precoç i intensa. Una reina nena, espontània i amant de la música, que el 1843 va posar la primera pedra del Congrés dels Diputats. El seu regnat va suposar la fi de l'Antic Règim i l'inici de la monarquia constitucional.
Documentals
Durada: 55'
21.25
Imprescindibles
Inclou Carlos Tena: el espíritu burlón de la música
Documentals
Durada: 60'
22.25
Versión española: La odisea de los Giles
A l'Argentina, el terme gil fa referència a una persona bona, ingènua i alhora una mica incauta. Com el grup de veïns d'un poble de Buenos Aires que decideix dipositar tots els seus estalvis en un banc per tal de crear una cooperativa agrícola que, segons creuen, canviarà el seu destí. Víctimes de l'estafa d'un advocat i un banquer corruptes, acaben perdent tots els diners. Liderats per Perlassi, una llegenda del futbol local, aquests nou giles es prenen la justícia pel seu compte en una nit que esdevé la més llegendària de les seves vides.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.20
Versión española: coloquio
En el col·loqui, moderat per Cayetana Guillén Cuervo, hi participa Chino Darín, actor i productor de La odisea de los Giles, que repassa també la seva carrera, tant en el cinema argentí com en l'espanyol. el cortometraje Kuleshov Noir.
Altres
Durada: 40'
01.00
Versión española. Última sesión: Todo es silencio
El Fins i el Brinco són dos adolescents amb una relació de rivalitat amistosa enmig de la qual es troba la Leda, una mica més gran que ells, que no triga gaire a mostrar la seva preferència pel Fins. No obstant això, la seva relació s'interromp quan ell es veu obligat a anar-se'n del poble. Quan torna a Noitía 20 anys després, el Fins, que ara és policia, veu que tot ha canviat.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.55
Pel·lícula: Pavarotti
La veu, l'home, la llegenda: Luciano Pavarotti. L'artista italià va dedicar la vida a la música i a donar veu als més necessitats. Aquest documental mostra actuacions seves que han passat a la història, així com entrevistes íntimes que inclouen imatges familiars inèdites. Un repàs a la trajectòria del tenor i a les seves vivències que traça un retrat íntim del cantant d'òpera més estimat de tots els temps.
Pel·lícules
Durada: 105'
04.40
Turismo rural en el mundo
Nueva Zelanda, Islas Cook
Al Pacífic sud, al cor de la Polinèsia, hi ha les illes Cook, un arxipèlag format per 15 illes petites. Des de Rarotonga, la més poblada, el programa inicia un viatge per descobrir selves llegendàries, platges paradisíaques i esculls coral·lins increïbles.
Documentals
Durada: 40'
05.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
05.40
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 50'