Societat

loteria nacional

Ser segon també té premi

Catalunya obté 5,8 milions d'euros del número 04536, que queda repartit en una vintena d'administracions d'arreu del país

Un establiment de Salou dóna 1.250.000 euros en premis i un de Barcelona regala dècims de Reis

El segon premi va ser, durant unes hores, abans que se sabés que una administració del Raval havia venut una part de la grossa, el màxim que havia arreplegat Catalunya de la rifa de Nadal d'aquest any. Un total de 5,8 milions d'euros en premis que van quedar trossejats en pocs dècims venuts en diversos establiments del país.

La que més en va vendre va ser l'administració número 3, al carrer de Barcelona de Salou, situat al rovell de l'ou de la ciutat. L'establiment va vendre, per finestreta, una sèrie sencera del número 04536, que ha repartit un total d'1.250.000 euros, tota una fita per a una administració que va obrir fa sis anys i que l'any 2013 ja havia venut un cinquè premi.

També s'estrenava amb un segon premi l'administració 299 del carrer de Balmes de Barcelona, a tocar de la plaça Molina, on van vendre sis dècims del número afortunat i en van tornar quatre. “És el primer cop que repartim un premi així”, afirmava el responsable de l'administració La Bruixa de Drap, Emilio García, que va explicar que fins ara només havien venut cinquens premis de la rifa de Nadal, l'últim l'any 2012. Aleshores van tenir un repunt de les vendes, cosa que esperen que es repeteixi ara, segurament amb més força, després d'haver venut el segon premi. García admet que ha fet sort: ahir i fa quinze anys quan, després d'haver-se quedat a l'atur, va obrir l'administració de loteria: “La tercera que més ven de Barcelona”, puntualitza García, que explica que una gran part de les vendes les fan a empreses.

En espera de localitzar algun dels afortunats per celebrar plegats el premi, La Bruixa de Drap va decidir recompensar la fidelitat dels clients regalant tres dècims de la rifa de Reis als qui havien comprat un dècim de la de Nadal i havien dipositat un paperet en una caixa en què explicaven què farien si els tocava la loteria.

A Barcelona també va repartir el segon premi l'administració 265 del barri de San Martí, al carrer de Concili de Trent, on van vendre dos dècims per màquina que van resultar els premis més grossos que havien repartit mai. Una administració de Calafell va vendre cinc dècims, mentre que a Vic es van distribuir 250.000 euros repartits en dos establiments diferents de la capital d'Osona. L'administració de Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva, que havia repartit un cinquè premi l'any passat, en va vendre dos dècims.

Diverses administracions de loteria d'arreu del país van vendre un sol dècim del número 04536, que va sortir a les 11.21 minuts del matí. Ho van fer establiments de Portbou, Olot, Abrera, l'Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Lleida, Castell i Platja d'Aro, Deltebre, Falset, Vinyols i els Arcs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona