A l'Olleria comença un taller sobre comunicació en família

L'Associació Llum i la regidoria de Benestar Social han organitzat per al mes de gener un Taller de Comunicació en Família, a través del qual es pretén difondre entre els participants les destreses necessàries per a mostrar conductes socialment hàbils en la comunicació en l'àmbit familiar.

Mitjançant exercicis pràctics de reflexió, dinàmiques grupals o debats, durant quatre sessions, un especialista incidirà en aspectes com la comunicació no verbal, les tècniques d'assertivitat o l'escolta activa.

El Taller es desenvoluparà els dies 12, 19, 26 de gener i 2 de febrer de 16:30 a 18:30 hores als locals de Llum. La inscripció és totalment gratuïta i es pot formalitzar al Centre Social.

Arran aquesta convocatòria, des de la regidoria de Benestar Social s'ha estat sensible sobre la importància de la comunicació en les relacions personals i és per això que s'ha cregut oportú donar suport a aquest taller impulsat per l'Associació Llum.

El taller pretén ser un espai d'aprenentatge de les habilitats de comunicació i, més específicament, en l'entorn familiar, encara que s'entrenaran habilitats de comunicació extrapolables a qualsevol àmbit d'interacció entre persones, es treballaran especialment temes que sovint es donen en la família, com per exemple la comunicació en la parella, comunicació pares-fills, comunicació intergeneracional, comunicació d'emocions i d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.