Societat

Ecologistes en Acció presenta al·legacions a la reforma del sistema de refrigeració de la central nuclear Vandellòs II

CAMP DE TARRAGONA

Ecologistes en Acció de Catalunya ha presentat al·legacions contra el Pla Especial Urbanístic aprovat inicialment per l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i que recull la reforma del sistema de refrigeració de la central nuclear Vandellòs II. Segons la denúncia de l'agrupació ecologista, el projecte no indica com es farà l'abastament d'aigua un cop entri en funcionament el nou sistema de refrigeració.

Segons la portaveu del grup d'aigua, Eli Forés, el gran temor és que aquesta aigua acabi sortint del Consorci d'Aigües de Tarragona, ja que "seria la pera", perquè estem en un període de sequera molt greu i es necessita l'aigua per al consum personal.

Forés ha explicat que l'alternativa més lògica per al subministrament d'aigua dolça a la central és que la mateixa empresa construeixi una dessaladora i es faci càrrec de tots els costos d'aquesta instal·lació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.