Societat

Els quatre conductors d'autobusos que van iniciar una vaga de fam el divendres ja porten tres dies a la plaça Sant Jaume de Barcelona

ZONA METROPOLITANA

Els quatre conductors d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona segueixen en vaga de fam a la plaça Sant Jaume des que la van començar el passat divendres a les deu del matí. Aquest diumenge al matí un dels conductors ha hagut de ser atès pels serveis sanitaris d'emergència després de desmaiar-se a causa d'una pujada del nivell de sucre.

Un cop s'ha recuperat a la mateixa ambulància, el treballador ha tornat a la plaça amb els seus companys. Els conductors volen arribar a un acord "al més aviat possible" amb l'empresa i reclamen dos dies de descans setmanal. Un d'ells fins i tot s'ha mostrat partidari de fer una vaga indefinida si la direcció de l'empresa de transports no arriba a un acord amb els treballadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.