Societat

El futbolista Víctor Valdés, implicat en una baralla a l'interior d'un multicine de Castelldefels

Esports

Creuament de denúncies per agressió entre el porter del Barça Víctor Valdés i el veí de Castelldefels José Antonio B. C.

El Jutjat d'Instrucció número 5 de Gavà (Baix Llobregat) ha citat avui Víctor Valdés a un judici ràpid per una suposada agressió a José Antonio B. C. el passat 10 de desembre.

Segons la versió de José Antonio B. C., estaven veient la pel·lícula Red de Mentiras a una sala de cinema del centre comercial Ànec Blau, quan la noia que acompanyava Valdés va encendre un cigarret. José Antonio va demanar que l'apagués i el futbolista va respondre amb un cop de puny. 

La intervenció del personal del cinema va ser necessària per separar els dos homes. Després de passar per un centre mèdic per rebre assistència, José Antonio B. C. va denunciar l'agressió a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Castelldefels. Al dia següent, Valdés també va denunciar haver estat víctima d'una agressió.

El judici ràpid d'avui ha quedat suspès perquè una de les dues parts ha presentat un nou informe mèdic de lesions. Ara el jutge ha d'estudiar la nova informació i assenyalar una nova data.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.