Societat

Detingut un altre cop l'home que va tancar la seva dona a Viladecans

L'acusen d'obligar un treballador del locutori a testificar a favor seu

Els Mossos d'Esquadra han detingut un altre cop aquesta tarda l'home que presumptament va retenir la seva dona a casa durant un any i només li permetia l'accés a una habitació i un lavabo. Aquesta vegada se l'acusa d'obstrucció a la justícia i simulació de delicte.

La detenció s'ha produït després que un extreballador del locutori de l'acusat, Mohammad K.B, expliqués als Mossos que l'home l'havia coaccionat perquè testifiqués a favor seu, segons ha informat l'edició digital del ADN.

La jutge de guàrdia de Gavà que instrueix el cas veu indicis que Mohammad K.B. va coartar la llibertat ambulatòria de la seva dona impedint-li sortir del seu domicili de Viladecans si no anava acompanyada, segons recull la sentència judicial, que també apunta "contradiccions" en el relat de la dona.

Després de la seva declaració davant de la jutge, Mohammad K.B. va quedar en llibertat sense fiança i amb l'obligació de comparèixer cada 15 dies, ja que la magistrada va apreciar que no existeix risc de fuga, ja que té domicili conegut i va anar voluntàriament des de Sevilla, on es trobava per motius de feina, a la comissaria. També va tenir en compte que no hi ha risc que cometi nous fets delictius, ja que la víctima, una jove magribina de 27 anys, es troba en un centre d'acollida la direcció del qual ell desconeix. Alhora, ha recordat que l'home no té antecedents penals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.