Societat

Llibertat provisional per a un home que va tancar la dona a casa

El marit, de 39 anys, va tancar la dona a Viladecans durant 18 mesos

El Jutjat en funcions de guàrdia de Gavà ha decretat la llibertat provisional per al detingut dissabte, Mohammad K., de 39 anys, com a presumpte autor d'un delicte de detenció il·legal en tenir tancada durant més d'un any la seva dona en un immoble de Viladecans, i l'obligació de comparèixer davant del jutge cada 15 dies i la retirada del passaport. També es prohibeix a l’imputat apropar-se a la denunciant a una distància de 1.000 metres i comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà.

La víctima de 27 anys, d'origen magribí, vivia en uns baixos de carrer Joan Fivell de la població i només tenia accés a una habitació i el lavabo, i la seva parella la deixava sola i indefensa durant dies, segons ha publicat avui l'ADN.

Els Mossos van rebre un avís dijous que hi havia una dona que podria estar tancada en un pis i, en arribar-hi la patrulla, van veure que l'habitació estava tancada amb cadenats i reixes. La dona, de 27 anys, va poder ser alliberada i, a través d'un intèrpret, ha assegurat que feia més d'un any que estava tancada. Va ser evacuada a l'Hospital de Viladecans perquè patia ansietat i els serveis socials la van traslladar després a un centre d'acollida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.