Societat

200 estudiants tallen l'autopista AP-7 un any després de l'entrada dels Mossos a la UAB

Ensenyament

Uns 200 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tallat els dos sentits de l'autopista AP-7 a l'altura de Barberà del Vallès, així com la B-30 a l'altura de Sant Cugat, quan fa un any de l'entrada dels Mossos d'Esquadra a la Facultat de Lletres de la UAB per desallotjar els estudiants que estaven tancats contra el pla de Bolonya.

Una portaveu dels estudiants, Maria Pizar, ha explicat que es tracta d'una acció coordinada entre la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants (CAE) de diferents universitats. Un altre grup d'un centenar d'estudiants també han tallat Gran Via amb Padilla i l'avinguda Diagonal de Barcelona, vies per les quals ja es pot circular.

Els estudiants que han tallat la AP-7 han exhibit pancartes que deien Un any després i aquí no ha canviat res i Ni Mossos, ni empreses, ni expedientats, vaga general!

Un portaveu dels estudiants que han tallat l'avinguda Diagonal, Pere Duran, ha explicat que entre els manifestants hi ha estudiants de Belles Arts, de Biologia i Enginyeria Industrial de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Politècnica de Catalunya (UPC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.