Societat

Els estudiants contraris a Bolonya asseguren que iniciaran una vaga de fam "aviat"

Representants de la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants (CAE) han convocat una roda de premsa a l'Avinguda de la Catedral aquest divendres a la tarda per comunicar que no participaran a la Taula Nacional per a la Universitat Pública i que, "aviat", iniciaran una vaga de fam.

La data d'inici d'aquesta protesta es farà, "probablement", el dilluns 23 de febrer, segons ho ha anunciat l'estudiant expulsat de la UAB, Eduald Calvo. La seva demanda "és la de sempre", l'anulació de les expulsions i de les sancions, l'aturada de la implementació del Pla de Bolonya i l'inici d'un diàleg per decidir "el nou model".

Els estudiants contraris al Pla de Bolonya han donat un nou pas endavant en la seva protesta. El mateix dia que el president de la Generalitat, José Montilla, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s'han vist immersos de ple en el conflicte estudiantil, els representants de la CAE han assegurat que el pròxim dilluns 23 de febrer convocaran als mitjans per fer pública la data d'inici d'una "vaga de fam" que tindrà lloc al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.