Societat

Una dona mor esclafada per un mur al 22@

Una vianant de 52 anys que passava pel carrer ha mort esclafada per un mur aquest divendres a la tarda a Barcelona, al 22@. Segons han indicat fonts dels Mossos d'Esquadra, els fets s'han produït cap a dos quarts de quatre de la tarda, i la paret que ha caigut separava el carrer del solar on s'hi han de fer obres.

El succés s'ha produït al carrer Llacuna, entre el carrer Pujades i Pallars, i no hi ha cap altra víctima.

La dona ha resultat ferida greument i els serveis d'emergències l'han intentat reanimar i l'han traslladat a l'Hospital Clínic, on ha mort poc després.

La policia ha obert diligències per aclarir les raons per les quals ha caigut el mur i determinar si se'n desprèn alguna responsabilitat penal per negligència. El fort vent que bufa podria haver estat el desencadenant de l'esfondrament.

La paret, d'uns dos metres i mig d'alçada, fa uns vint metres de llarg, i havia estat aixecada expressament per separar el carrer del solar. Segons fonts municipals, el que queda del mur serà enderrocat per recomanació dels tècnics de l'Ajuntament per evitar que hi hagi un altre esfondrament, ja que les ratxes de vent fort continuaran durant el cap de setmana, segons les previsions dels meteoròlegs i del departament d'Interior, que ja ha activat l'alerta perquè es preveuen ratxes de fins a 160 km/h.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.