Societat

El vent deixa sense llum la Catalunya Nord

La Catalunya del Nord s'ha quedat sense llum al voltant de dos quarts de tres d'aquest dissabte a causa del temporal de vent, que ha provocat un tall en la línia de 400.000 volts que alimenta la zona. Es desconeix quan es restablirà el servei.

A més, les ratxes de vent de fins a 170 quilòmetres per hora han obligat a evacuar zones comercials i a suspendre el transport públic urbà i interurbà. Els bombers francesos han fet més de 200 sortides arreu de la Catalunya del Nord.

Arran del temporal, els cotxes no poden circular per l'autopista al nord de Perpinyà. Algunes carreteres secundàries també estan tallades a causa dels obstacles que hi ha caigut.

Diverses zones comercials de la Catalunya del Nord han estat evacuades per prevenir accidents a causa del temporal, després que diversos terrats i sostres han cedit a causa del vent.

També s'ha suspès el transport públic urbà i interurbà, les manifestacions esportives, i s'han tancat totes les pistes d'esquí durant tot el cap de setmana. Els Bombers han fet més de 200 sortides, tot i que no s'ha produït cap accident greu.

Les autoritats recomanen que la gent es quedi a casa per evitar els possibles efectes del temporal al llarg de les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.