Societat

El vent obliga a tancar l'estació de Grandvalira i la meitat de les pistes de Vallnord

Les fortes ràfegues de vent que bufen a les muntanyes andorranes han perjudicat la pràctica de l'esquí a les estacions. A primera hora del matí s'han obert parcialment els sectors de Canillo, El Tarter i Soldeu, però a mig matí s'ha tancat completament el domini, ja que les ràfegues arribaven fins als 120 quilòmetres per hora a les cotes altes.

Vallnord, en canvi, continua mantenint el 50% de les pistes obertes tot i que la previsió és que la meteorologia empitjori. Al sector Arcalís, només es mantenen oberts els telesquís i les ràfegues arriben als 100 quilòmetres per hora.

Des de Grandvalira s'ha informat que a partir de dos quarts d'onze del matí s'ha iniciat l'evacuació dels clients per motius de seguretat. A causa del tancament total, l'estació bescanvia el forfet d'aquest dissabte per un altre que es pot utilitzar qualsevol altre dia d'aquesta temporada o la vinent.

El fort vent que bufa aquest dissabte està acompanyat de neu, cosa que dificulta la visibilitat i fa que es necessitin cadenes per creuar el port d'Envalira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.