Societat

350.000 cotxes sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa

Trànsit

Uns 350.000 vehicles sortiran, entre aquesta tarda i demà divendres, de l'àrea metropolitana de Barcelona en la segona fase de l'operació sortida de les vacances de Setmana Santa.

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que la circulació per les carreteres disminuirà un 5% aquesta Setmana Santa, percentatge que es troba per sota de la mitjana espanyola, com a conseqüència directa de la crisi.

A Catalunya, 1.921 mossos d'esquadra garantiran que funcioni un dispositiu de seguretat especial per a aquestes vacances que es concentrarà entre avui, Dijous Sant, a partir de les 15.00 hores, i dilluns de Pasqua, 13 d'abril, fins a les 24.00 hores.

Entre les novetats a la xarxa que afectaran la circulació, destaca la recent inauguració del tercer carril de la AP-7, entre Salou/Vila-seca i Banyeres del Penedès, i la finalització de les obres de millora en diferents punts, com la C-16, a Berga; la C-17, al tram de Masies de Voltregà; i la C-35, entre Llagostera i Vidreres.

La fluïdesa del trànsit també s'ha de notar al nou tram de la C-37, l'eix Vic-Olot, amb l'entrada en funcionament del túnel de Bracons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.