Societat

Imma Mayol limitarà l'ús de les dutxes públiques si persisteix la sequera

Són algunes de les propostes que inclou l'informe que ha presentat Imma Mayol davant del ple de l'Ajuntament

La segona tinent d'alcalde de Barcelona, Imma Mayol, ha avançat avui que si es decreta un grau d'excepcionalitat 2 per sequera, es limitarà l'ús de les dutxes de les piscines públiques i l'ús d'aigua de boca per a reg i neteja, i se suprimiran els planters de flors als jardins públics.

"Si s'entra en situació d'emergència es demanarà la reducció dels horaris d'ús de les dutxes de les piscines, perquè no hagi tanta disponibilitat d'aigua, però només si s'assoleix el grau d'excepcionalitat 2", ha afirmat la regidora.

Aquestes són algunes de les propostes que inclou l'informe que ha presentat Mayol davant del ple del consistori barceloní. Mayol ha explicat que, segons les previsions de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), si no plou es passaria del nivell 1 d'excepcionalitat, al 2 en aquest mateix mes de febrer. La segona tinent d'alcalde ha recalcat que no preveu talls de subministrament domèstic gràcies a les mesures pal·liatives que s'han arbitrat, com la portada d'aigua en vaixells des d'Almeria a partir del mes de maig i ha explicat que quan es decreti aquell grau 2 s'estudiaran els horaris del consum d'aigua en instal·lacions esportives.

Amb vista als efectes que la sequera pugui tenir en el sector turístic, Mayol ha informat que en els últims mesos s'han dirigit als hotels, com a grans consumidors d'aigua, per comprovar si tenen puntes de consum a causa de possibles fugues.

L'Ajuntament no creu que els dies de Setmana Santa incrementi el problema de forma significativa ja que Barcelona té un nivell d'ocupació hotelera molt estable al llarg de l'any, encara que durant aquests dies pugui donar-se un repunt en el consum.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona