Societat

Dos accidents mortals a les carreteres catalanes en poques hores

Dues persones han mort a les carreteres catalanes a les darreres hores en dos accidents que s'han produït a la matinada d'aquest dissabte. En tots dos casos el sinistre s'ha produït per la topada amb arbres.

A Castelló d'Empúries (Alt Empordà) el conductor i únic ocupant d'un Mercedes LK descapotable amb matrícula alemanya, un home de 55 anys d'aquesta nacionalitat, ha perdut la vida en sortir de la via i col·lidir contra un arbre. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'accident ha tingut lloc poc abans d'un quart de sis de la matinada al carrer Marinada a davant del sector Montseny, número 6 i la víctima ha mort al lloc dels fets.

Poc després un jove de 24 anys, Jesús S.V. i veí de Santa Maria, que viatjava sol, també ha resultat mort en un altre sinistre, en aquest cas a Figuerola del Camp (Alt Camp). L'accident s'ha produït a les sis de la matinada al quilòmetre 1,3 de la carretera TV-2001 on un vehicle amb matrícula espanyola ha sortit de la via i posteriorment ha impactat contra un arbre, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Fins al lloc de l'accident s'hi ha desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i els serveis sanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.