EL MORELL (Tarragonès)

VII Mostra Multisectorial

Molt oportuna

Amb caràcter biennal, la Mostra del Morell s'escau en un any particularment apropiat per celebrar-la. «Amb la crisi és quan s'han d'aprofitar eines com ara la fira», explica Pere Domingo, regidor de Promoció Econòmica, que hi afegeix: «La mostra està destinada a promocionar l'economia i el teixit associatiu del poble; per això tots els expositors, llevat d'un, són d'empreses i entitats del Morell.» Es podran visitar una trentena d'estands, complementats per la mostra d'artesans.

Moltes activitats

Aquesta edició es caracteritza per la multiplicació d'activitats. Destaca, per la novetat, el sopar concert que es farà dissabte al pavelló municipal d'esports. L'actuació serà a càrrec dels grups Four Tops, Temptations, The Platters, The Supremes i The Mamas and The Papas, en la gira American All Stars. Tampoc hi faltarà l'oferta de tallers, d'activitats esportives, la desfilada i l'animació infantil o la diada castellera de diumenge. El president de la Diputació, Josep Poblet, inaugurarà la mostra avui al vespre.

M. JOSÉ RAMOS

Dies 15, 16 i 17 de maig. Expositors a la rambla de Joan Maragall i activitats al Centre Obert, al pavelló municipal d'esports, al Centre de Serveis per a la Gent Gran i a carrers del centre.http://www.morell.cat
www.morell.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.