Societat

L'escriptor Pep Coll obrirà demà la tretzena edició la fira Boletus

Després d'una cercavila de les diferents penyes boletaires i dels alumnes de l'escola pública –acompanyats per la mascota gegant Boletus i el grup de percussió de la colla de diables Lo Peirot–, l'escriptor Pep Coll obrirà demà la tretzena edició de la Fira del Bolet d'Isona i Conca Dellà.

Boletus inclou, a més de parades de productes agroalimentaris i artesania, una exposició de bolets, tallers de cuina, tallers de manualitats per a infants i el lliurament dels premis del concurs Boletus, en les categories de penyes i particulars. Qui trobi el bolet més gros tindrà premi. També es premiaran les cistelles més variades, les més artístiques i les més boniques. A la tarda, Coll presentarà el seu llibre Guia d'indrets mítics i llegendaris del Pallars Jussà.

D'altra banda, al Pallars Jussà s'han fet, del 3 al 25 d'octubre, les XVI Jornades Micològiques del Pallars Jussà, amb degustacions de plats cuinats amb bolets de la zona, amb la col·laboració dels restaurants i els establiments de la comarca. Organitzades pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, les jornades han inclòs conferències, sortides als boscos, exposició de bolets i tallers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]