Societat

Clam perquè l'Espluga FM Ràdio torni a funcionar

La Coordinadora d'Entitats de l'Espluga de Francolí ha mostrat la seva inquietud per la situació d'aturada de la programació habitual de L'Espluga FM Ràdio des de fa més de sis mesos. En un comunicat, demana que “s'accelerin al màxim les gestions per trobar una solució que permeti de recuperar l'activitat i les emissions”, ja que entenen la ràdio com un servei públic.

Segons les entitats, el municipi ha tingut la sort de poder gaudir de L'Espluga FM Ràdio des de l'any 1984 i la dedicació dels membres de l'emissora durant els últims anys “ha permès de fer arribar de manera immediata la informació sobre fets locals i comarcals a tots els espluguins, als habitants de la Conca de Barberà i al món sencer mitjançant un lloc web constantment actualitzat”. L'aturada de l'activitat i de les emissions, assenyalen, “ha tingut conseqüències per a la Coordinadora d'Entitats de l'Espluga, per a totes les entitats que en fan part i per a la població en general, ja que des que l'emissora no està en actiu els actes i les activitats que s'organitzen no tenen la mateixa difusió, tant a nivell radiofònic com de xarxes socials”. A més, hi afegeixen, el fet que l'agenda que conté el web de l'Espluga FM Ràdio tampoc no estigui actualitzada dificulta la planificació de les activitats de les entitats, associacions i institucions de l'Espluga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]