Societat

Els forenses ja han fet l'autòpsia a 9 de les 13 víctimes de Freginals

El resultat d'aquests exàmens es creuarà ara amb la informació mèdica que aportin les famílies de les noies que han perdut la vida

L'equip forense del departament de Justícia ja ha finalitzat aquest diumenge a la tarda 9 de les 13 autòpsies als morts en l'accident de Freginals (Tarragona). El resultat d'aquests exàmens es creuarà ara amb la informació mèdica que aportin les famílies de les víctimes mortals. L'Institut de Medicina Legal i Forense podrà així identificar-los després del treball de l'equip forense de la Generalitat, segons han informat fonts de la Conselleria de Justícia.

Per recollir aquesta informació que encara es necessita, els forenses i els Mossos d'Esquadra s'entrevistaran amb les famílies a mesura que arribin a Tortosa, on es troba el tanatori on treballen i on s'atenen les famílies. Els cadàvers es podran lliurar als seus familiars quan siguin identificats i la jutgessa ho autoritzi.

L'equip de 17 forenses considera “probable” que totes les autòpsies acabin aquest mateix diumenge al tanatori de Tortosa-Jesús. Els forenses són professionals de Terres de l'Ebre (Tarragona), Tarragona i Barcelona i dos d'ells són especialistes en odontologia, amb experiència en catàstrofes



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia