EL MORELL (Tarragonès)

Festa major

Per engrescar tota la família

Amb un llarg cap de setmana i un munt d'activitats: així és com els veïns del Morell honoraran el seu patró, sant Martí. La festa major d'hivern començarà amb l'habitual suspens per descobrir qui és el pregoner, i amb la música de La Creme, la Gossa Sorda i l'orquestra Mitjanit.

Al voltant de l'esport

Bona part de les propostes de dissabte giren entorn de la pràctica de diversos esports. A més, a la tarda s'inauguraran dues pistes noves de pàdel i la sala polivalent per a activitats esportives i també la remodelació de les pistes de tennis. El sopar, amb espectacle d'animació, el ball amb l'orquestra Maravella o la Festa Jove són les propostes per a la nit. L'orquestra de Santi Arisa oferirà el concert i el ball de diumenge, un dia en què la canalla es podrà sorprendre amb la màgia del Mag Fèlix. Dilluns, teatre, amb representació infantil a la tarda i l'obra Mam a la nit. Una gran traca tancarà la festa.

Fins al 9 de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.