Administracions

L'Ajuntament de Tavernes instaura la firma electrònica

La digitalització passarà a ser un element clau per a poder arribar a l'objectiu de la racionalització plena i efectiva de recursos

L'Ajuntament de Tavernes instaura este mes la firma electrònica en la gestió municipal. Servirà per a tramitar les factures que arriben al consistori i estarà operativa des de la nova pàgina web que està a punt d'activar el consistori.

La firma començarà el 24 de febrer. L'objectiu que es pretén amb la instauració d'este sistema digital és poder controlar i fiscalitzar totes les despeses generades en l'Ajuntament i estalviar en temps i en subministraments.

El procés d'implantació de la firma electrònica entrarà a funcionar en tots els departaments de forma simultània. S'han fet unes jornades informatives al personal de l'Ajuntament i als regidors, i del 14 al 21 de febrer es realitzaran unes jornades formatives, en què s'explicarà de forma detallada a cada departament les particularitats d'ús pròpies.

El sistema de firma electrònica permetrà a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna poder crear el portal del proveïdor. El proveïdor tindrà telemàticament el control total de la situació en què es troba la seua factura, en qualsevol moment del procés.

L'Ajuntament enviarà una circular als proveïdors per a comunicar-los totes les novetats de gestió i suggerir-los la utilització de la firma i la factura electrònica.

Amb este sistema, el consistori aplicarà els principis d'estalvi, eficiència i eficàcia. Es guanyarà temps de treball dels funcionaris, ja que suposarà un augment significatiu del rendiment del seu treball.

Amb la implantació de la firma electrònica, el consistori valler podrà estalviar en material de subministrament, com ara paper, tinta, bolígrafs, comunicacions, telèfons, i espai d'arxius, entre altres. Actualment no hi ha espai físic per a guardar tots els documents en l'ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.