La rotonda situada al davant del metro del Gorg canvia de fesomia

La rotonda situada a la confluència de l'avinguda Marquès de Mont-roig i el carrer d'Antoni Bori ha canviat d'aspecte després que la regidoria de Medi Ambient hi hagi fet una sèrie de millores. La intervenció ha consistit en la retirada de la plantació de lavanda existent i la creació d'una duna artificial de terra per poder donar-li una forma nova. Finalment s'hi han plantat diversos grups de plantes combinats amb rocalla i grava. El cost de l'actuació ha estat de 42.448 euros. Amb actuacions com aquesta, els responsables municipals volen anar millorant els punts d'entrada a la ciutat perquè siguin més atractius.

La regidora de Medi Ambient, Mercè Rius, assegura que la voluntat és que també es millorin «espais que estan més castigats per l'envelliment o el vandalisme».

En aquest sentit, aquests últims mesos s'han fet actuacions a les places Baró de Maldà i del Doctor Fleming, a la placeta del carrer Murillo i al talús de Torrent d'en Grau. Aquestes actuacions inclouen millores dels sistemes de reg, i en el cas de Torrent d'en Grau, la implantació d'un sistema antierosió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona