Els empresaris d'àrids també s'oposen a l'obertura d'una nova cantera a Quart de les Valls

Consideren que l'extracció d'àrids per part d'ADIF planteja una competència deslleial al sector

L'associació d'empresaris d'àrids valencians ARIVAL ha remés una carta a l'Ajuntament de Quart de les Valls en què mostra la seua solidaritat amb el consistori per tal d'impedir l'apertura d'una cantera per part d'ADIF (Administrador d'Infraestructures Ferroviàries). L'associació s'oposa al projecte perquè en la zona existeixen suficients canteres autoritzades que poden subministrar els àrids necessaris «sense crear un nou impacte ambiental».

A més, el president d'ARIVAL, Manuel Hermoso, ha expressat els seus dubtes respecte al compliment de tots els requisits de seguretat laboral i de qualitat en una explotació ocasional, en comparació a les garanties que ofereixen les explotacions ja existents. Segons Hermoso, l'actuació d'ADIF planteja una competència deslleial al sector, en uns moments en què la demanda ha caigut un 50% i posa en perill els llocs de treball de les explotacions properes. «No s'entén l'obertura d'aquesta cantera, tenint en compte que el termini mig de legalització en el sector és de set anys, pels complexos tràmits que comporta», ha manifestat el president d'ARIVAL.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.