Medi ambient

CONCA de barberà

El nou servei de recollida de runa, actiu al gener

L'objectiu és implantar-ne la correcta gestió i evitar riscos ecològics

El nou servei de recollida dels residus provinents de la construcció i la demolició es posarà en funcionament a la Conca de Barberà a partir de l'1 de gener, després que dilluns passat el consell d'alcaldes hi donés el vistiplau.

La creació d'aquest nou servei comarcal, que impulsa el Consell Comarcal de la Conca i al qual ja s'han adherit una divuitena d'ajuntaments de la comarca d'un total de vint-i-dos, té com a objectiu implantar la correcta gestió dels residus d'aquest tipus per tal de preservar el medi ambient.

El nou servei de recollida de residus de la construcció comprèn diverses infraestructures de reciclatge i tractament de la runa, com per exemple el dipòsit controlat de Pontils, la planta de selecció, reciclatge i transferència de l'Espluga de Francolí –que actualment està en fase de construcció– i el servei de lliurament i recollida de contenidors.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l'ens que ha creat aquest nou servei a la comarca, gestiona des de començament d'any el Centre Comarcal de Tractament de Residus Municipals, que està situat al terme municipal de l'Espluga de Francolí. Aquestes instal·lacions disposen d'un dipòsit de residus urbans i d'una planta de compostatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona