Les herbes aromàtiques han perdut el seu vessant medicinal per esdevenir un divertiment a la cuina en plats i begudes

Herbes medicinals i divertiment

L’aposta local té premi

La fusió que neix de l’amor

El vi català guanya prestigi

Santi Carda
Director general del grup Cal Blay

“De cuina referent, només n’hi ha una: la bona”

El trinxat de muntanya és un plat tradicional del Pirineu fet a base de col d’hivern, patata, alls i cansalada. És fruit de l’astúcia gastronòmica en una terra de clima difícil

Porc, cols i trumfes

En podem trobar a les comarques tarragonines i a Mallorca, però és a Ponent on aquest producte, qui sap si l’origen de la pizza napolitana, té més tradició

Coca de recapte

Plats i mètodes culinaris propis de l’època medieval a Catalunya es mantenen, es recuperen i donen sentit a la gastronomia de proximitat i de temporada

La cuina catalana cerca en els orígens

Paletes úniques a taula

Editorial

Voltar món i tornar al Born

Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.