Comunicació

L’Ajuntament de Reus i 50 entitats volen el retorn de LANOVA Ràdio a l’FM

El juny va deixar d’emetre pel 99.8 de l’FM per les pressions de les ràdios privades sobre l’Ajuntament de Castellvell del Camp, titular de la freqüència

LANOVA Ràdio va deixar d’emetre pel 99.8 de l’FM el 16 de juny passat a causa de les pressions de les ràdios privades sobre l’Ajuntament de Castellvell del Camp, el titular de la freqüència que va decidir no renovar el conveni amb l’associació que gestiona l’emissora. Des de l’aleshores, LANOVA ha rebut nombroses mostres de suport per part del teixit social i ciutadà de Reus i els voltants, tal com ho demostra un manifest de suport al mitjà que, de moment, té una cinquantena d’adhesions.

Tornar a l’FM

Entre d’altres signants, el manifest inclou el suport de l’Ajuntament de Reus, ciutat on la ràdio ha desenvolupat la seva experiència comunicativa des de l’any 1982, i, a més, el d’una cinquantena d’entitats de tots els àmbits (econòmic, social, cultural, esportiu, polític…) de la capital del Baix Camp i d’altres municipis de la comarca del Baix Camp. Les institucions i associacions signants han subscrit un document que reclama públicament que LANOVA Ràdio “torni a l’FM el més aviat possible”, a més de reconèixer la trajectòria professional i la tasca que l’emissora local ha dut a terme des de la seva fundació, ara fa 35 anys, ja que abans va tenir els noms de Ràdio Music Club, entre el 1982 i el 1997, i Punt 6 Ràdio, en el període 1997-2013.

Col·laboracions

La gran majoria d’entitats i institucions que han donat suport al manifest perquè l’emissora torni al dial radiofònic són associacions que, al llarg de les darreres dècades, han col·laborat d’una manera o altra amb l’emissora de Reus, ja sigui amb actes organitzats conjuntament, amb iniciatives en què la ràdio ha estat el mitjà oficial de comunicació, oferint-se a fer activitats de l’emissora a les seves diverses seus o amb programes que han realitzat les pròpies entitats dins la graella radiofònica de l’emissora.

LA DATA

16.06.17
Va deixar d’emetre LANOVA Ràdio
per les pressions de les ràdios privades sobre l’Ajuntament de Castellvell.

Una llista àmplia i variada d’adhesions

Des de l’ANC Baix Camp passant per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, el llistat d’entitats que donen suport al retorn de LANOVA Ràdio és prou ampli i variat. Un altre dels trets és que s’estenen també pel territori més proper. D’aquesta manera, l’emissora confia en les signatures de l’Associació Edicions Ganzell (Mont-roig del Camp) o dels Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) Camp de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia