Comunicació

El zàping

La paciència dels fidels a ‘Infidels'

Van fer-se a la idea que es quedaven aquesta setmana sense sèrie

Potser Infidels no és una sèrie de grans audiències, però sí que és una sèrie amb un públic molt fidel. I pacient. I és que últimament cal tenir certa paciència per seguir la sèrie.

Primer van ser les competicions futbolístiques, que van fer saltar Infidels de la graella dels dimarts durant tres setmanes. Sortosament TV3 va buscar-hi una solució i va decidir situar-la provisionalment als diumenges. Pitjor hagués estat suspendre la sèrie durant tot aquest temps, sens dubte, o haver-la emès en horaris de mitjanit, però anar seguint la sèrie per la graella –de dimarts a diumenge i després, de nou, de diumenge a dimarts– no és el més òptim per a la fidelització i suposa un esforç afegit per a l'espectador (mandrós de mena). La sort de TV3 és que el seguidor d'Infidels és, com deia, en general, molt fidel i ho ha fet sense problemes.

I ara hi ha hagut l'episodi del cara a cara frustrat. Dilluns s'anunciava que l'endemà no hi hauria ni APM? ni Infidels. També se suspenia la preestrena a internet. El públic d'Infidels va fer-se a la idea –enmig de queixes a internet– que es quedava aquesta setmana sense sèrie. I llavors, dimarts, a mig TN Vespre, es confirma que sí que hi hauria sèrie. És cert que durant el dia s'havia parlat molt que potser no es podria fer el cara a cara, però no era clar què s'emetria al seu lloc. I molts dels aficionats a Infidels segurament no ho van saber. No sé si hagués estat millor emetre una pel·lícula perquè ningú no es perdés el capítol. Llavors s'haurien queixat que no tenia sentit no emetre la sèrie. En tot cas, ningú no pot negar-los la paciència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.