Cultura

La Catalunya Nord guanya dos nous canals de TVC amb la TDT

La televisió digital terrestre permet als nord-catalans rebre a partir d'aquesta setmana el Super3 i el 3/24, a més dels ja habituals TV3 i el 33

Tots els canals de Televisió de Catalunya (TVC) ja es poden veure des d'aquesta setmana a través de la TDT a la Catalunya Nord. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, s'ha reunit aquest dilluns amb representants del teixit associatiu nord-català a Puigcerdà per anunciar l'acord que permet que els ciutadans de la Catalunya Nord puguin veure TV3, Canal 33, Super3 i 3/24.

El govern ha acordat amb les administracions nord-catalanes aprofitar l'apagada analògica a Catalunya –que culmina demà amb l'apagada del repetidor de Collserola– per fer el canvi a la televisió digital. D'aquesta manera, a més, els ciutadans guanyen dos canals més, el Super3 i el 3/24, que fins ara no veien.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.